Hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44150 31.10.2011 20:07

Ahoj holky,nevíte jak zhubnout pas a boky?Já jsem ted porad jen v praci,pracuju jako kucharka ale ono se to nezda i o vikendu,nemam cas ani chodit ted na cviceni,tak od ty doby co mam novou praci docela pribíram..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda hodně zhubla právě v období, kdy jsem byla spokojená, nic jsem neřešila, jedla vše, jen né po páté hodině, a šlo to dolů....

  • Ahoj, tak to až se dozvíš, tak dej vědět, jsem 2 měsíce po porodu, a taky s tím zápasím, zatím ale bez úspěchu. :-( Ale je fakt, že předtím , když jsem chtěla shodit, tak jsem nejedla už po páté hodině, a šlo to. A jinak jsem jedla úplně všechno, kromě sladkýho - to mi nikdy moc nechutnalo.

  • Simea31.10.2011 20:12

    Ahoj.. dulezity je neoujidat a neochutnavat.. Vim, ze je to problem, ale zkusila bych to omezit.

    Je to paradox, ale spokojenost nahrava tlousnuti..

  • Hlavně by to chtělo, aby jsi se vyhnula sladkému a těm vyloženě nezdravým tučným jídlům. Zařad do jídelníčku zeleninu a ovoce(ovoce jen ráno) a aspon trochu pohybu. Vím že je těžké najít čas, ale aspon jednou za týden..ona i ta troška pomůže... nebo i jen delší procházka;) A jíst se má naposledy 2 hodiny před spaním.

    U mě tedy spokojenost znamená to, že nemám takovou chut k jídlu, ale radši sportuji, užívám si přítele a pod. Naopak když jsem nešťastná, tak mám neuvěřitelnou chut k jídlu a hlavně na sladké. Asi je to dost individuální.

  • Přestat jíst vše sladké, věnovat se sportu..zaběhat si :)

  • Jak bylo receno, omez jidlo tim zpusobem, ze budes jist vic mensich porci behem dne. Dulezita je zelenina a to ovoce (dopoledne). Nejakou MINI sladkost si cas od casu dej, ptz kdybys to vynechala uplne, jednoho krasnyho dne by vule povolila a clovek by shltnul celej dort jen tak sam :D Tim ze budes zdraveji jist uz nebudes pribirat, ale jestli se chces zbavit tuku, tak se cviceni nevyhnes a rekla bych, ze jednou tydne je fakt malo. Chce to se tomu venovat alespon obden.
    Osobne muzu doporucit treba www.cviceni-doma.cz
    Zezacatku to zabere jen pulhodinky denne, dulezite je ty dny, kdy se necvici delat intervalovy trenink to zabere asi 7 minut. A to mi netvrdte, ze si clovek denne neusetri 30 (nebo 7) minut, aby udelal neco pro sebe.
    Uz nejakou dobu toto praktikuju a vysledky jsou videt, sice pomalu, ale pomaly prubeh zaruci, ze to clovek nenabere zpatky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist