Hubnutí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26239 9.7.2011 14:52

Ahoj holky:) máte některá zkušenost s dělenou stravou?:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Znám dvě holčiny, co tuto dietu držely, a zhubly. Jenže nesportovaly u toho a spíš mi přišlo, že nejí skoro vůbec... moc se mi tahle dieta nelíbí. Vlastně se mi líbí jen zdravá vyvážená strava + sport. :)

  • full.avl9.7.2011 18:09

    dělená strava je na prd. Mám ozkoušené a fakt bída. Nejlepší co je, je pravidelná strava a pohyb. :)

  • Chodila jsem na podzim na kurz hubnutí, kde nám dali jídelníček na základě dělené stravy + 2x týdně cvičení. Zhubla jsem 5 kg celkem rychle, což mi tak akorát stačilo. Ale je pravda, že jsem měla hlad, toho jídla bylo na mě dost málo. Pak jsem otěhotněla a stále ještě těhotná jsem, takže těžko posuzovat jo jo efekt. Říkala jsem si, že až porodím a ustálej se mi hormony, že to zas na chvíli zkusím, ale dlouhodobě to jistě držet nebudu.

  • Borlova9.7.2011 17:30

    Já mám kámošku, která dělenou stravu dodržovala a opravdu výrazně zhubnula. A rozhodně nejedla méně. Dělala jsem s ní v práci, takže jsem viděla kolik toho vždycky snědla. Docela fakt dost. Jde o to, opravdu rozdělovat rostlinou a žovočišnou stravu. Ani se to prý nemusí pravidelně střídat. Ona měla radši tu živočišnou, tak měla víc dní za sebou živočišnou a pak třeba jen jeden den rostlinou a pak zase živočišnou. A zeleninu snad mohla jíst kdykoliv i při živočišný stravě. Já bych do toho nešla jen z toho důvodu, že si nedokážu představit třeba omáčku s masem bez knedlíku:-(

  • vanessa-problem9.7.2011 21:32

    Jedna moje známá takto zhubla 25kg!

  • Ahojky,tato dieta jediná na mě funguje.Chce to jen fantazii a předem si připravit jidelníček,pak je těžký honem rychle co si dát..a udělat si bud zvířátkový nebo kytičkový den,nekombinovat ten den obě skupiny,pak se hubne rychleji,jde o zvyk a určitě se pak čloěk cítí lépe,stojí za to ji vyzkoušet :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist