Hrasek v konzerve v tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #358398 23.8.2017 13:15

Ahoj maminky, vim, ze tohle je jeden z tech primitivnejsich dotazu, ale mam strasnou chut na hrasek z konzervy. Vim, ze 100% by byl lepsi cerstvy, ale myslite, ze by mohl nejak ublizit nebo ze by v nem bylo neco nezadouciho? Vseho s mirou - tomu rozumim - ale pro jistotu, at do sebe necpu neco, co by mohlo byt vice ke skode nez k uzitku. Dekuju :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Marlena23.8.2017 13:55

    S chutí do toho! :-D

  • jitkab198223.8.2017 15:23

    Nevím teda, co zrovna na hrášku by tobě nebo spíš miminku mělo ublížit.
    Já jsem v těhotenství jedla úplně všechno kromě hermelínu. Moje švagrová byla těhotná zároveň se mnou a připadalo mi, že je skoro až šílená. Nejedla snad vůbec nic. Když u mě byla na oslavě narozenin, tak jsem měla pocit, že si za celý den snad nic nedala. Zákusek nejedla, protože jsem tam měla krém z tvarohu. Ještě nás poslala vytáhnout z koše obal a zjistit jestli je pasterizovaný, což teda nebyl, tak se toho ani nedotkla, i když jí tchýně říkala, ať krém sundá a sní alespoň to ovoce na něm a piškot pod ním, ale nechtěla. Asi by se jí něco stalo, když se ten krém toho všeho dotýkal :) No a když jsme na stůl položili odbloženou mísu, tak jedla jen zeleninu. Šunku a salámy přece jíst nemůže a sýr je zrovna uzený, což teda prý nesmí a leerdamer jí na těhotenské chutě nedělal dobře. Myslela jsem, že si ze mě dělá srandu. Jo a v polívce nesměla být zelená petrželka, protože prý snad může způsobit potrat nebo co. Jako by jí měla na talíři kila :D. A třeba párky snědla jen když se vařily asi hodinu ve vodě, až z nich skoro nic nezbylo.
    No teď čeká druhé a snad to konečně pochopila. Ještě jsem neviděla, že by něco nejedla. Dokonce tentokrát pije i kávu, sem tam ji vymění za caro.
    Fakt nechápu matky, co to takhle přehánějí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist