Holení "tam dole"

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40238 30.4.2012 20:22

Ahoj holky, je mi 14náct let, holím si nohy a i podpaždí, jediné co mi dělá starost je mé ochlupení "tam dole" Já už bych se ráda chtěla holit, už jsem to jednou zkoušela ale holítkem už nikdy víc a navíc jsem se neoholila pořádně. Chtěla bych docílit hebkého oholení, které také " chvíli " vydrží a bez podráždění a pupínků. Potřebovala bych radu jaký strojek si na tu intimní část koupit, jak se správně oholit, jakou pěnu popřípadně gel si koupit apod.:-) Moc vám děkuji, krásný zbytek večera.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ono je to těžko.
    Depilátorem je to bolestivé.
    Takové účinější metody jsou buď voskem nebo sukrovou pěnou, ale já bych si na to asi netroufla.
    Takže já volím klasicky holící strojek. Většinou jsou lepší pánské. Radí se holit po směru růstu chloupků, ale mi osobně to nikdy nejde. Takže holím proti směru a kůže si na to časem zvykla. Sice nějaké ty pupínky mám, ale není to tak hrozné. A pak se taky radí natřít se pánskou niveou po holení.
    Řešilo už se to tady mnohokrát a myslím, že se nikdy nedospělo k nějakému závěru.

  • jELIKOŽ S TÍM TED ZAČÍNÁŠ PUPÍNKY BUDEŠ JEŠTĚ NEJAKOU DOBU MÍT NEŽ SI NA TO KŮŽE ZVYKNE.. Doporučím ti chloupky holikt nejdřiv po smeru rustu a potom pomalu proti aby si dosáhla hladkého oholení... Nedavej si na to pak žadnej šapon.. jak vylezeš tak si "ji" namaž měsičkovou indulonou a mužeš přidat malilinko tatovo vodu po holení.. :) Tak to delam ja a je to super..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist