Holení intimních partií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425648 30.10.2021 19:04

Dobrý den. Je mi 17 a s přítelem chci mít sex. Pro mě to bude poprvé ale pro něj ne. Myslíte že bude řešit jestli jsem oholená a jak tam dole vypadám? Moc se neholím vždy jsem se holila jen kvůli plavkám.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • každému se líbí něco jiného - ne každý má rád úplně vyholenou, někdo rád na přírodno. pokud bude rozumný, tak toto řešit, v danou chvíli, nebude. a třeba si o tom povykládáte potom co se jemu líbí a co tobě vyhovuje.

  • Ahoj, řešila jsem to stejné. Já si to zkrátila a upravila. Přítel pak sám řekl, že raději úplně bez. Jinak to fakt neřešil. Je to jen o komunikaci. Klidně se ho zeptej předem :) Každý to má fakt jinak.

  • Já se neholila vůbec, takže fakt prales :D a při prvním sexu jsem to vůbec neřešila, pak mi teda přítel řekl, že se mu to nelíbí (bývalej přítel, řekl to dost hnusně), ale neřešila jsem to dál. Až mě to pak v létě začalo samotnou štvát a jednou jsem to prostě oholila úplně :D Od tý doby se holím, ale spíš pro můj pocit. :) Měla by ses řídit tím, jak se cítíš ty. Nikdo neříká, že se musíš holit dohladka, někomu stačí to zastřihávat, vyhneš se tak i svědění a zarůstání. Klidně se ho můžeš zeptat, co se mu líbí, za to nic nedáš.

  • Myslím,že v tu chvíli to asi bude celkem jedno,jde o to,aby to všechno bylo v klidu a na nic se nespěchá.
    Také jsem to nedávno prožila,pro jistotu jsem ale raději byla oholená úplně,ale to pro svůj lepší pocit. Takže bych sázela na to,jak se v čem cítíš ty a potom to nějak probrat s přítelem.

  • macicekkajik31.10.2021 7:08

    Pokud chceš mít jistotu, tak se partnera zeptej, co má rád a dle toho se můžeš zařídit. Každý muž má rád něco jiného.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist