Holení intimních partií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424307 4.7.2020 22:46

Ahoj :) mám takový problém. Vždy když si vezmu plavky, lezou mi z toho chlupy a je to opravdu nechutné. Je mi 13. Mamka mi řekla ať na holení zapomenu, že to je nebezpečný. Já už to ale nemuzu vydržet... jaký má to mate názor vy? Co mám podle vás dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ivcule14.7.2020 23:06

    Asi bych se zeptala mamky, z jakého důvodu si myslí, že je to nebezpečné. Snaž se na ni netlačit, ať pochopí tvůj zájem a ty se snaž pochopit její obavu. Jestli má strach, že se můžeš pořezat žiletkou, zkus ji navrhnout, jestli by ti s tím třeba poprvé pomohla. Pokud to tak nechceš, zkus navrhnout jiný způsob odstranění chloupků. Stačí zajít do drogerie, na výběr jsou depilační krémy nebo vosky, případně si můžeš pořídit elektrický strojek třeba na baterie, ten je bezpečný ...

  • Jak to jednou oholíš, budeš muset furt ;) A je to celkem otrava, navíc ve 13. Já si holila jenom třísla, co mi lezlo z plavek. Vyloženě holit si klín úplně jsem začala až skoro v 17 a nejsem žádná stará vykopávka :D Je mi 21. To už bych spíš šla jenom do zastřihování, případně třísla oholit. :) Ale dělají se tam často pupínky, no.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 700 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist