Holčička nebo chlapeček?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53155 28.12.2011 23:09

Ahoj holky, cekame s manzelem miminko. Vzdy jsem touzila po holčičce, manzel vzdy po chlapečkovi. Kdyz jsem mu oznamila ze jsem tehu, porad na brisko mluvi jako na chlapečka. Ikdyz jsem vzdy touzila po holčičce a jeste trochu porad po ni touzim, mam pocit ze to bude chlapeček. Myslite, ze je to tim ze kdyz vidim manzela jakou ma radost, tak ze si to uz namlouvam, nebo je to tak jak se rika, ze zena to vzdycky pozna? Zajimal by me vas nazor, dekuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova28.12.2011 23:15

    Já chtěla holčičku, přítel chlapečka. Taky jsem trochu doufala, že to ta holčička bude, ale tak nějak jsem cítila, že to bude spíš chlapeček. A taky že bude a jsem strašně moc ráda i za chlapečka. Myslím si, že to my ženský vycítíme. Říká se, že u chlapečka je mamině víc blbě. Mě bylo do 5 měsíce a všechny co znám a mají chlapečka, tak taky. A co mají holčičku, tak to měli s nevolnostma v pohodě.

  • Jak jsem čekala malou,měla jsem taky tušení že to bude holčička a ona se fakt holčička narodila :) Ale kdo ví, co to bude u tebe :) Třeba se ti opravdu splní holčička.

  • Ahojky :-) S těma radama je to fakt na pytel - u mě všechno vypadalo na kluka - zhubla jsem, zhezčela, zle mi vůbec nebylo, sladké nenávidím - všechny babské rady kolem střílely na kluka, ale já prostě věděla, že to je holčička....trošku mě nalomil jeden UTZ,kde toho mezi nožkama bylo moc, ale vnitřně jsem si myslela, že to je prostě holčička :-) No a teď se mi potvrdilo, že to je opravdu holčička :-) Takže si myslím, že 6. smysl funguje :-)

  • U nas to bylo presne opacne - manzel chtel holcicku a ja spis chlapecka. V prubehu tehu jsem ale uz pak taky chtela holcicku, chtela jsem moc udelat radost manzelovi. Ale nejak jsem tusila, ze to bude chlapecek a taky ze byl. Dnes nam jsou tri tydny a ani jeden bychom ho za zadnou holcicku nevymenili:)).

  • ahojky, tak já jsem trošku ostuda bez šestého smyslu ;-) vždycky jsem chtěla holčičku, ale když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, cítila jsem se spíš na kluka....Všichni mi říkali, jak jsem zkrásněla, že mám najednou hezčí pleť, doteď (22.tt) jsem přibrala jen 1,5kg, vše do bříška, jinak ani trochu známka po těhotenství ;-) O nevolnostech jsem naopak slyšela, že jsou spíš častější u holek než u kluků, ale to se u nás taky nepotvrdilo, nezvracela jsem ani jednou...No a když to shrnu, přítel chtěl holčičku a povedla se mu a já jsem taky šťastná, protože jsem ji vlastně už dlouho chtěla :-) Jen ten instinkt trošku selhal :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist