Hodně plodové vody vaše zkušenosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #227256 15.2.2018 20:09

Ahoj, prosím máte někdo zkušenosti s velkým množstvím plodové vody? Popřípadě jaké? Dnes mi na kontrole dr řekla že mám hraniční množství, ale že neví jestli to není moje normální množství, protože mě dnes viděla poprvé, ale jiný doktoři a že už jich na mě koukalo hodně, mi tohle nikdy neřekli, vždy jen, že mám množství normální. Tak si mě objednala za týden na kontrolu a uvidí jestli nepřibylo. Co může být příčinou a co se pak může dít? Vím akorát že jeden z důvodů může být cukrovka, ale ta je u mě vyloučená. Děkuji mockrát :) ještě doplňuji, že jsem 30+1

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketaj16.2.2018 0:06

    Já měla větší množství u obou těhotenství a nikdy nepřišli na důvod. U prvního to zjistil až v porodnici (37/38tt). A u druhého to bylo na posledním screeningu. Cukrovka nebyla ani v jednom tehu prokázána, byť v porodnici vždy dělali testy znovu. U druhého dokonce i po porodu mi dělali malý glykémie ký profil, protože malý mel přes 4kg. Oba kluci jsou v pořádku.
    Uvidíš co ti řeknou na kontrole za týden, ale většinou to není žádný velký problém, co si teda pamatuji, když jsem hledala info.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist