Hnízdečko x polštář

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178094 22.6.2017 10:02

Ahoj holky, dnes ještě jednou. Chtěla bych se zeptat, zda používáte pro miminka hnízdečka a zda jste spokojené? Také jsem četla, že je možné místo hnízdečka použít kojící polštář, nebo takové ty naducané mantinely do postýlka- vyzkoušely jste? Děkuji za Vaše rady.

Holky ještě doplním a co třeba Péřová zavinovačka? ta se prý dá využít jako zavinovačka, hnízdečko, polohovací podložka, peřinka...?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk22.6.2017 10:27

    Vyzkoušela jsem oboje. Do postýlky je určitě lepší hnízdečko, na gauč kojící polštář​. Jinak hnízdečko mi vydrželo fakt jen krátce, tak cca měsíc, na polohování výborný. Pak jsem ho jednou vyprala a asi bylo nekvalitně ušité, nevím, ale zkroutila se mi ta podlazka. Navíc mimco začalo už v šesti nedělích celkem cestovat a bylo dost velký, takže jsem mile hnízdečko uklidní díla a polohovat ještě chvilku pomocí srolované deky. Polštář používám doteď (7 měsíců), když malou potřebuju nechat na gauči. Je takovej mohutnější a líp drží, takže malá se z něj nevykrouti, pokud se extra nesnaží. Mám ho tak místo lehátka:-)

  • Já bych urcite šla do hnizdecka...nechtěla jsem ho a ted je to nás nejlepší spinkaci bunkr :-)

  • já mám kojící polštář, který se dá sepnout do hnízdečka. Klasická zavazovací zabálka je super věc hlavně pro to nejmenší mimčo, které je rádo schoulené. Ty moderní rychlozavinovačky mi kluk vždycky během chvílky rozkopal, takže na nic :-/ Ale chce to zabálku s vyndavací výpní, ve vedrech se pak dá použít jen ten slabý látkový vršek.
    U prvního mi to jako nezkušené prvo-matce přišlo trapně out :-D, ale u druhého ji teď používám pořád a super.

  • sisterrys22.6.2017 12:47

    Hnízdečko nemám, ale na další dítě ho chci určitě pořídit. Kojící polštář jsem v postýlce používala, ale asi jen do 6. měsíce, pak už tam měl malý málo místa na jeho přetáčení a zároveň by potřeboval nějaký mantinel i z druhé strany (kojící polštář šel dát pak už jen z boku ne kolem mimča).

  • Lexie051022.6.2017 12:52

    Ja mam hnizdecko a jsem desne spokojena. Maly je 5mesicu a jeste v nem je. Pro me je fajn ze necestuje, rekla bych ze je to i fajn pro monitor dechu lezi primo nad nim. Ale mam v planu az vyndame monitor vyndat i hnizdecko at ma tedy volnost. Prala jsem uz nekolikrat, vzdy tedy z hruzou abych ho neznicila, ale uplne v pohode. Za me dobra investice, na polohovani taky skvely.

  • Michalakalabova8.3.2021 11:42

    Bez hnízdečka si to nedokáži představit, bylo to jediné místo, kde mi malá spala klidně. Já si vybral hnízdečko a veškeré vybavení do postýlky od https://www.valeryhandmade.cz/hnizdecka/ Měla jsem to všechno v jednom motivu a z kvalitní látky. Je to velice příjemné na dotek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist