Hnisavé Problém s očkem.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31541 17.3.2012 7:53

Mám ještě jeden dotaz, malá už asi 2 dny má pravidelně takový hnísek v oku, první jsem si myslela že je to takové to jak se probudíte, měla to tam po každé po probuzení. Ale od té doby si pořád očičko škrábe a nosánek ji taky svědí. Ale dělá to jenom když jsme někde kde jsou chlupy (máme doma psa a morče). Myslíte že to bude alergie nebo zánět spojivek? K doktorce skočím v pondělí. A nevíte co udělat aby se ji aspoň trochu ulevilo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My dostali od paní doktorky framikoinovou mast na noc a kapky. Ale ségra to léčila mateřským mlékem jestli teda kojíš. tak každé kojení ji kapni mléčko do očička, to je všeobecně velmi léčivé, rozhodně to neublíží :-)

  • Pokud máš vypozorováno, že takhle malá reaguje jen na přítomnost zvířete, tak to asi bude skutečně alergie. Nic nezkazíš tím, když budeš očička proplachovat kapičkami Ophthalmo-septonex, tím se nečistoty, prach vyplaví a ulevíš i při případném zánětu.

  • Dle mého to bude zánět v očku a hned bych to nespojovala s psíkem a morčetem.Zašla bych za dr.Určitě dostane kapičky a bude po problému.:-)

  • Malý měl zánět v očku, jak se na jaře ukázalo víc sluníčka. Dr. nám také poradila Ophthalmo-septonex, za 2 dny bylo po všem - kápnout a trochu promnout. Pokud to není žádné velké, hlavně nedávej framikoinovou mast - ta se dává, až když kapičky nepomůžou. Také jsem k ní běžela, jestli to nemůže být na pil nebo z pejska (domácí mazel), ale dr. mi vysvětlila, že alergie na zvířátko by se projevilo už v prvním týdnu doma.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist