Hmotnostní přírůstek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43514 7.6.2011 15:26

Ahoj, jsem 33+3 tt - první těhotenství a zatím jsem přibrala asi 17 kilo. Jak to bylo u vás ? Přijde mi to docela dost :o( Vím, že je to individuální, ale píše se, že se přibírá tak 12 kilo a zbytek je pak naše "mínus" ... Jakoby špatná strava, málo pohybu, ... Do porodu jistě ještě něco přiberu :o( Je to ještě v normě, nebo už je to dost ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, já jsem ještě ve 20tt neměla nahoře nic a do konce těhotenství jsem přibrala 20 kg, ted jsem 14 dní po porodu a pořád mám ještě 10 nahoře, ale je fakt že s kojením to jde lehce dolu, myslim že je to normální co píšeš, ke konci těhu můžeš třeba ještě něco málo shodit

  • Ahoj, já jsem 32+4 a mám přibrané 13kg. Taky počítám, že ještě určitě přiberu, ale raději už bych nechtěla. Při minulém těhu jsem přibrala 14kg celkem a dolů to moc nešlo, ikdyž jsem kojila do 21 měsíce. Spíše jsem ještě něco nabrala
    :-(

  • ahoj, já jsem 24tt a mám 6,5 kg od prvního měření, ale kdybych to vzala od své průměrné váhy, tak je to už tak 10kg! Také mám strach, nepřibrat moc, ale vzhledem k tomu, že jsem sportovní typ, tak to snad brzy vysportuji:)

  • Já jsem u prvního těhu přibrala 16 kilo a teď jsem 33 tt a mám 13 kilo nahoře. dnes jsem byla v poradně, tak sem se tam vážila a spočetla si to .-)

  • ahoj, já při dvouch před měla pokaždý 20kg nahoře, teď kynu jen koukám na jdlo, a nejím. Asi přiberu víc... hlavně zdraví pro oba, nic jiného, kila půjdou potom dolu.

  • já taky přibrala 16 kg při mých 158 cm to bylo docela dost, jinak jsem 5kg co mi zbylo shodila až po roce. v těhotenství jsem docela hodně sportovala...hodně nordic a i běžky. sportovala jsem aspoň 3x tydně s vyšší TF a stejně jsem přibírala i z lžičky vody :).

  • Ahojky, tak já jsem při prvním těhu přibrala 22kg, je teda pravda, že jsem se moc nehlídala, byla jsem ráda, že se nám to konečně povedlo. Do roka a půl se mi to povedlo shodit. No a pak jsem opět otěhotněla a opět přibrala 22kg a to jsem se více hlídala, ale stejně to šlo nahoru. Mám půl roku po porodu a zbývají mi zhubnout ještě dvě kila, což je fajn. Ale u mě to teda samo ani kojením nejde, ale hodinovými procházkami svyžné chůze s kočárkem to nakonec dolů šlo. Ale v těhu tohle neřešte a hezky si to užívejte :-)

  • Ahoj,jsem ve 28tt a přibrala jsem 2kg.Doktor nic neříká,bříško roste tak snad je to dobré,ale mě se to zdá málo ikdyž mám do porodu ještě dost času tak třeba něco přiberu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist