Hlídání dítěte když jdu k lékaři

Otázku položila: Bývalá uživatelka #173997 8.10.2020 11:49

Ahojte, čekám druhé dítě a když chodím na kontrolu tak nechci tahat dítě (2,5 let )k doktorovi (gynekologii) jelikož tam nevydrží sedět v klidu a navíc v této situaci s covidem (kdy nemáte pomalu nikam chodit) jsem chtěla razítko na proustku pro manžela tak mi bylo řečeno že se to nedává. U jiných doktorů jsem nikdy problém neměla. Jakou máte zkušenost vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack8.10.2020 12:26

    Jsem potřetí těhotná a bohužel mi nezbývá nic jiného než obě děti (5 a 1) tahat s sebou. :-/ Není to zrovna ideální a praktické, ale nedá se nic dělat. Chlap volno kvůli každému mému doktorovi nedostane a hlídání nemám.

  • Nevim, ale nedivim se, kdyz to reknu hloupe - chlap muze byt v hospode a hlidani dítěte jako zasterka :-D. Nemel by si spis vzit paragraf? Coz mi ale prijde na jedno krátké hlídání blbost. Bud at si proste vybere treba pul dne dovolene, nebo si ty domluvej konteoly na cas kdy uz bude z prace doma. Nebo dite vem sebou. Ja kdyz hlidani nemam tak si dvouleteho syna taky musim sebou vzit.

  • Jsem podruhe tehotna a dceru s sebou netaham, snazim se vzdy domluvit na kontrole tak, abysme si dceru predali s manzelem a nebo ze manzel si nhalasi v praci, ze bude mit pul hodinky zpozdeni, takze bud chodim v 7:00 hned na prvni prohlidku a nebo potom v uterky, kdy moji doktori maji az do sesti a chodim treba na tu pul 6, to uz chlap je doma, vwtsinou nas i s malou vyzvedne, zaveze me k mudre a s malou jdou nakoupit nez me vyšetří

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist