Hlenová zátka X výtok ????

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35942 29.4.2011 10:53

Ahoj, jsem v 39. týdnu, včera na kontrole mi doktor řekl, že jsem prostupná na 1 prst a CS2. Od dalšího dne mám pořád na kalhotkách takový hustý, lepkavý hlen, nažloutlý, hrozně elastický, někdy je to větší kousek, jindy menší, ale mám to pořád, ale krev v tom není, myslíte, že je to nějaká forma výtoku, nebo pomalu odcházející hlenovka? Myslíte, že to může souviset s tím, že se ve mně doktor porýpal? Právě nevím, jestli hlenovka musí odejít naráz nebo může odcházet i po kouskách. Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem také v 39 tt, CS6, otevřená na 3 prsty, branka průchozí na prst a poslední 3 dny mám stejný problémy s výtokem. Někdy se jedná o vodovější, někdy o hustější. Hlenová zátka může odcházet i postupně, nemusí odejít celá najednou. Na konci těhotenství ale bývá výtok sám o sobě někdy hojnější, protože se sliznice pochvy připravuje na porod.

  • Ahojky. Mě hlenovka odešla celá,byl to takový velký kus. Ale jakmile se vě mě doktor porýpal, hodně mě bolelo břicho a do dvou dnů byl malej venku:-)

  • Já jsem měla pár hodin před odchodem hlenové zátky pocit, že ze mě vytéká taková vazká čirá tekutina. To bylo večer. Brzy ráno jsem byla na toaletě a vypadl ze mě takový obrovský rudo-růžový chuchvalec. To už jsem měla i nepravidelné kontrakce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist