Hledám film, nepamatuju si název

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41757 10.5.2016 22:14

Ahoj holky :-)
hledám jeden moc hezký film, bohužel asi málo známý. Je to romantický film, barevný ale už starší kousek, odhaduju natočení tak v rozmezí 1980-1999.
hlavní zápletka je, že novinářka (nebo redaktorka, už nevím) zjistí, že ji podvádí manžel, proto vezme reportáž o (tuším) francouzské "dohazovačce". Ta dohazovačka je velice uhlazená, elegantní a sofistikovaná žena a za tučnou provizi vychovává mladé holky z lepších rodin a seznamuje je se zazobanýma chlapama a následně jim uspořádá i svatbu. tu novinářku si nakonec oblíbí a vezme si ji taky trochu do parády... ona si zvedne sebevědomí, má v té francii románek s fotografem a když se vrátí domů, tak manžela, který se připlazí a ona ho s grácií donutí po ní šílet, jemně ale definitivně odmítne.
Ta novinářka, když přijede do té francie za tou dohazovačkou, tak ta se s ní nejdřív skoro nebaví a ta novinářka musí před ní vysypat celý obsah kabelky. dohazovačka jí pak řekne, že je to test, kterým podrobí všechny dívky, že nepracuje s žádnou, která by v kabelce měla binec
spřátelí se a ona ji učí sebevědomí. když jdou do restaurace, ukáže jí, jak pomoct muži ochutnat víno - namočí do něj špičku prstu a přejede mu prstem přes rty. ukazuje jí to přímo na ní a číšník je z nich úplně.
Nakonec ta novinářka najde té dohazovačce její dávnou lásku.

Neříká to některé z vás něco? :-) Byla bych moc vděčná za název. Hlavní postava tam je hezká, ale ne moc výrazná blondýnka s vlasy na mikádo (delší mikado), jestli si to dobře pamatuju.

  • 11.05.2016 20:55:44 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist