Hlad v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34146 16.11.2011 14:10

Ahoj jsem v 10tt ze dne na den se mě objevilo bříško, vypadám jako pořádně najedlá, nepřiblala jsem ani kilo, prsa mám taky velké a citlivé. Ale ode dněška mám hroznej hlad. Nechci moc jíst aby nebylo břiško moc velké ale zase nechi aby měl prcek hlad taky. A taky nevím jestli je normální mít velké bříško tak brzo. Děkuji za odpovědi :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já ho mám velké už od termínu menstruace ;-) mění se hladiny hormonů a hospodaření s vodou v těle, tak není divu, že bříško trochu vyběhne, navíc i mimi už něco měří :-) Pokud máš hrozný hlad a není to jen převlečená žízeň tak jez, rozhodně bys neměla držet dietu, tělo ti říká, že něco potřebuje! Ani když budeš míň jíst se ti bříško nezmenší, naopak spíš budeš strádat ty a prcek na živinách...neboj, ono se to pak možná otočí a pak budeš mít třeba problém do sebe něco dostat, nikdy nevíš ;-)

  • ahoj, ja mela velke brisko od terminu MS asi do 12 tt. Pak mi zase splasklo a znovu rust zaclo az kolem 20 tt. Takze se niceho neboj. A i kdyby jsi mela velke brisko, neznamena to jeste, ze hodne priberes, kdyz to vsechno pujde do bricha, tak proc ne. A kdyz mas hlad, tak se najez. Kolikrat za zivot budes tehotna, tak si to uzij! :-) Ja jedla jak cunik a stejne jsem pribrala jen 4 kg a to jsem v 30 tt.

  • Ahoky, já bych to neřešila, buď ráda, že jsi těhotná a užívej si to, pokud máš hlad, tak se najez, dej si třeba zeleninu. Jinak já jsem před otěhotněním přibrala a pak už jsem za celé těhu přibrala jenom 5 kg. Jinak ve třetím měsíci byla kamarádka sděšená, jak velké bricho mám (její jiná známá, neměla žádné - je to individuální) Když jsem pak chodila poslední měsíc na ultrazvuk, tak mi doktor říkal, to je hned vidět, že to není žádný obřík, nemáte velké břicho. Takže se neboj a hlavně si to užívej, nakonec to hrozně rychle uteče.

  • Ahojky, taky bych teď hlad moc neřešila, spíš jez málo a často a vybírej si potraviny. Ale těhu si užívej :-) Já jsem tedy celé těhu taky jedla a nabrala jsem 13 kg a bříško mi nerostlo a teď ve 36 tt když mě někdo vidí, tak mi nevěří, že už se za chvilku budeme chystat do porodnice. Takže bříško určitě neroste z jídla, ale schovává se tam miminko a někdo má velké bříško od začátku a někomu naroste a nikdo nemá skoro žádné :-)

  • Tak u mě byl neustálý hlad jediným příznakem těhu - jedla jsem po troškách skoro neustále (někdy mě to vzbudilo i v noci:-) Přibrala jsem minimum, bříško skoro neměla - až jsem se bála, zda mě v porodce vůbec přijmou :-) Takže určitě jez - zdravě, menší porce a častěji - a nemusiš se bát. Hezký den.

  • duramura17.11.2011 11:36

    to ma kazda vazne uplne jinak a vubec bych velikost bricha neresila :-) ja sem 31tt, pribrala sem uz 11kg, hlad a chute mam stale, porad se cpu... ale vsichni mi rikaj, ze mam pidi-bricho. v MHD me nikdo nepusti sednout, tuhle me babka dokonce vyhodila. pri prohlidce por. salu na me koukali divne, co tam lezu tak brzo...
    to holt asi neovlivnime :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist