Hemoroidy nebo absces?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29482 3.6.2011 22:51

Zdravím, chci se zeptat, jestli je možné, že bych měla hemoroid, když mám na vnitřní straně hýždě takovou tvrdou bouličku, není hned pod kůží,je cítit při pohmatu asi spíš hlouběji než těsně pod kůží, ale není přímo u konečníku, to ne. Je spíše na vnitřní straně tak nějak mezi konečníkem a hrází a cca 3cm směrem ven, ne přímo u otvoru. U hemoroidů čtu,že je to hned u konečníku nebo přímo v něm, ale tohle je prostě dál.Před 4 měsíci jsem měla na druhé hýždi v stejné oblasti taky bouli,tu mi na chirurgii řízli a byl to opravdu absces - hnisavá boulička s příměsí krve a po několikerém řezání a ATB to bylo v pohodě.Doufám,že to bude to samé, ale články na netu mě vystrašily hemoroidama a jejich vyšetřováním (já mám rektum tak pidi malé,že se ani teploměr nevejde). Co myslíte, může to být hemoroid nebo to vidíte spíše zase na ten absces? Jsem diabetička a zánětlivost a infekce by u mě přicházely v úvahu. Díky za názory a hlavně za uklidnění.

ještě bych ráda dodala, že nemám problémy se stolicí, krvácení ani nic takového.Teď mám trochu nepříjemný pocit,ale v okolí celé té bouličky, ne přímo v rektu.Prostě ji tam jakoby cítím nebo jako to říct, mírně to pobolívá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Odpovědět ti nedokážu, spíš se jen zeptám - hodně ti vadí napsat zadek, otvor, řitní otvor? Proč místo toho píšeš rektum.., v rektu..? Cítíš se tak více důležitá? Víš, kolik lidí toto slovo vůbec nezná???

    Neznám nic lepšího, než položit otázku s použitím takových slov, které si musí člověk přeložit... a to jen proto, aby se někdo cítil moc důležitý...

    Jinak promiň, poradit ti nedokážu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist