Hematom 13 týden

Otázku položila: AjdaK 28.12.2020 20:42

Hezky večer, mate někdo zkušenosti s hematomem v tehu? V sobotu nad ranem me vzbudilo silne krvaceni, v nemocnici zjistili hematom 5x3 cm nad brankou vlevo. Dnes jsem uprosila lékařku, aby mě propustila domu - již jen spinim, byla jsem poučena, ze zrejme pomalu odkrvaci a musím dodržovat klidový režim. Z nemocnice jsem chtěla, protože zítra me u mé dr čeká prvotrimestral. Přesto me zajímají vaše zkušenosti. Vím že je to bud a nebo. Kor v tomto týdnu, presto mi to vrta hlavou. Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také jsem byla ve 12 tt na pohotovosti se silným krvácením. Tam mi bylo řečeno, že se jedná o drolící se polyp a že krvácení brzy přestane. Já ale dál špinila každý den a na prvotrimestriálním screeningu doktorka našla dva hematomy. Jeden na stěně 4x8 a pak menší na děložním hrdle. Měla jsem dodržovat klidový režim. Takhle jsem špinila do 18 tt a pak vše ustalo. Muj doktor říkal, že jsou hematomy poměrně běžné ale nemusí pokaždé krvácet a tak se na ně ani nepřijde.

  • Ja mela od zacatku. Rikali ze je riziko ze by mohl nejak zacitn odchazet a miminko vzit sebou. Nastesti se to nejak vstrebalo a broucek se v pohode donosil a narodil. Mela jsem myslim cely zacatek tehu utrogestan kvuli tomu. Hlavne se šetři. At to dobre dopadne.

  • Měla jsem hematom u obou těhotenství. Přišli mi na ně u první kontroly. Měla jsem klidový režim a rizikové těhotenství. Naštěstí se pokaždé sám vstřebal a nekrvacel. Poprvé jsem se hodně bála a pročítala co se dalo. Pusť to z hlavy. Buď na sebe opatrná, hodně odpočívej a fyzicky se šetři. Miminko za to stojí. Užívej si těhotenství a věř svému tělu. Strach ještě nikdy nic nevyřešil. Právě naopak. Držím pěsti aby to dobře dopadlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist