Help me.. ! =(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39525 5.4.2011 20:18

Zdar ženy ... s miloušem se nam naskytl menši problém a mame oba veliky strach, že otěhotníím ... na gydnu jsem ještě nešla pro prášky tk jsme použili kondom...jenže ke konci kondom zustal ve mne a na posteli zustal flek... a newime jestli sperma vniklo i do mě .. :/:// Jesi jjo co mam delat .. ??? ...Kuju predem za odpoved... =):/

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na co čekáš????? Utíkej na gyndu pro Postinor (nebo jak se to jmenuje) a přitom si rovnou nech předepsat HA...ale pozor prášek "PO" působí jen do určité doby po styku!!!!

  • Nevím jestli tě uklidním nebo ne, ale to samý se stalo mě, nervy jak něco, navíc období Vánoc, nikdo si nebyl ničím jistej. Strach neuvěřitelnej, ale naštěstí žádný těhotenství, akorát zpožděná menstruace o týden kvůli stresu. Pokud chceš mít jistotu, tak utíkej pro prášek (pokud se vlezeš do časové rezervy 72 hodin po sexu), ale pořádně ti to rozhodí organismus. Druhej způsob - můžeš jen doufat. Prošla jsem si tím, takže vím jaká ta nejistota je.

  • Ahojky, a byl ten kondom dobře nasazený? Protože jestli sklouzl, tak to mohlo být jen tím, že jste ho špatně nasadili anebo tím, že se přítel udělal a penis změkl a kondom sklouzl. V letáku právě píšou, že kondom musíš hned po ejakulaci vyjmout ven z pochvy, jinak hrozí sklouznutí. Ale to všechno se může stát. Tak si zaběhni honem na gyndu pro postinor, určitě lepší, než být nechtěně těhu, hlavu ti nikdo neutrhne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist