HP ProBook 4530s

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35978 26.5.2012 13:02

Ahojky holky,
nemáte doma někdo tento notebook? Má bluetooth, ale já netuším, jak ho zapnout, takže kdybyste někdo věděli, jak na to, byla bych ráda. Děkuju :)

Ještě dodám, že mi to píše: PŘIPOJENÝ HARDWAROVÝ KLÍČ BLUETOOTH NENÍ PODPOROVÁN. Ale netuším, co to znamená :(

Nebo ještě, že RÁDIOVÉ ZAŘÍZENÍ BLUETOOTH NENÍ K DISPOZICI.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mělo by to být stejný jako u všech notebooků!Zkus najet na start!A do kolonky "Prohledat programy a soubory" napiš "Bluetooth"!A měl by ti tam vyjet program -Přenos souboru pomocí rozhraní bluethoot- ;) Doufám že jsem ti trošku poradila,jinak bluetooth by mělo být podle mě už zaplé :)

  • Dole v liště je taková anténka, kde se ti po kliknutí objeví, jestli máš zapnutou wifinu a je tam i možnost zapnutí/vypnutí bluetooth.
    Soubory já posílám přes ovládací panely (ovládací panely - zobrazit zařízení a tiskárny - přidat zařízení ....)

    Mám trochu jiný notebook, ale mělo by to být stejné.

  • Ahoj, zkus to, co píše Terka. Většinou to ale bývá dole hned na panelu vedle hodin, hlasitosti atd. Přeju ti ale, aby jsi nedopadla jako já. Taky jsem si koupila notebook s bluetooth. Je to uvedené i v příručce k němu. Ovšem bluetooth nikde. Když jsme volali z obchodu, kde jsem ho koupila do Dellu, tak mi prostě řekli, že to znamená, jako že to podporuje bluetooth a že jestli chci, tak mi ho za 2700,- doinstalují. Byla jsem pěkně nasraná a přemýšlela, zda nenapsat na DAS, ale pak jsem se na to vykašlala. Z mobilu si vše posílám na meil. A za 200,- se dá dokoupit externí BT. V obchodě mi nabízeli vrácení peněz. Ale já jsem jinak s notebookem spokojená.

  • Verousek8926.5.2012 16:10

    Bluetooth zapínám tam, kde zapínám wi-fi. Já HP nemám, takže ti neporadím přesně, mám jiný nb a wi-fi zapínám vpravo dole na ikonce. To, co ti psala ruzii (ovládací panely - hardware - přidat zařízení), jsem dělala pouze poprvé, abych si do svých sdílených zařízení přidala mobil, ale udělala jsem to pouze na začátku, teď už to dělat není potřeba. Jen jsem si tam přidala nové zařízení (něco jako když přidáváš tiskárnu), aby notebook pochopil, odkud soubor má přijmout. No a teď už mi stačí jen mít zapnutý bluetooth, a když chci něco poslat, tak v mobilu mi stačí najet na soubory, které chci poslat, označím v mobilu, že je chci poslat přes bluetooth, pak zakliknu na jaký notebook to chci poslat a při poslání mi v notebooku akorát naskočí tabulka s údaji, kam chci soubor uložit a hotovo :) Takže já to prakticky přes notebook vůbec nedělám, zbytečně složité, jen v nb udám složku na uložení a soubor přijmu :)

  • Já mám na nt přímo obrázek na klávesnici F5, taková obrazovka s vlnkami po stranách. Takže zmáčknu Fn + F5 a naběhne mi tabulka, kde je stav bluetooth, tak tam dám zapnout nebo vypnout a je. ;) Ale mám jiný nt, tak by se to chtělo podívat, jestli tam něco takového také nemáš.

  • Každý notebook je jiný, ale všechny které disponují bluetooh mají možnost zapnutí/vypnutí bluetooh jak pomocí softwaru, tak přímo na notebooku. Záleží, jestli je notebook nový, nebo ti ho někdo instaloval. Někde na něm bude přepínač bluetooh, většinou je to taková ikonka B. Softwarově se může zapínat u některých notebooků pomocí klávesy FN a některé z horních F*kláves. Také musíš mít příslušný ovladač, který bluetooh ovládá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist