HCg a v děloze nic.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #18265 16.5.2011 22:54

Tak holky mám opět pěkný zmatek v hlavě. Jak jsem již psala jsem po ET a v děloze nebylo 10.5. nic vidět. Byla mi nabrána krev a HCg 133,8, pak 13.5. znova UTZ a nic a HCg 148 a dneska 16.5. HCg 188,5. Tak nevím. Můžete mi někdo poradit nebo sdělit svoje zkušenosti. Jinak mimoděložní těhotenství mi vyloučily a našla jsem, že u biochemického těhotenství by mělo HCg klesat a mě pořád stoupá.
Díky moc a hodně štěstíčka všem snažilkám a všem těhulkám hezké a bezstarostné těhulkování.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na utz je těhotenství vidět až při vyšších hodnotách hcg. Myslím, že až kolem 1000. Tak držím pěsti, ať se brzy potvrdí těhotenství !

  • no kmarádka teď prodělala biopchemické těhu a stoupalo jí velice pomalinku. Pravda je ta, že by mělo HCG stoupnout každé dva dny minimálně dvojnásobně. Ale na jiné diskuzi zase na druhou stranu je holčina, která měla první hodnotu také nízkou, a pak jí náhle vylezlo a těhu je. Na UZ je opravdu brzy. Nezbývá než čekat - nenáviděná věta a nerada ji píšu, ale opravdu se asi nedá nic jiného dělat. Moc přeju aby jsi byla ten druhý případ a vše bylo v pořádku

  • Ahojky, a co ti rekl doktor?? Ja jsem mela HCG 125 a za dalsi dva dny jenom 300neco a tak si mysleli, ze mam mimodelozni, rekli mi, ze by to melo stoupat dvakrat tolik a me to tak nestoupalo. Pak jsem sla za tri dny a uz bylo vic a doktro videl nejakou tecku ci co a bylo to tam. Ale objevilo se mi to kolem pateho tydne ikdyz vim, ze kazdy to ma jinak. Myslim ale ze na tohle ti nejspis rekne doktor co to je, protoze HCG ti stoupa velmi pomalu na to aby to bylo tehu. Preju at si hlavne ty v poradku

  • Taky si myslím, že HCG stoupá hodně pomalu. Hlavně, že vyloučili mimoděložní, to mě totiž napadlo. Držím pěsti, ať se to brzy vyjasní.

  • A co Ti řekli v centru???Kámoška měla zamlklé což po Et muže být taky a HCG jí stoupalo.Pak ji chtěli poslat na kyretáž,ale urvalo se tam něco ,začala krvácet a HCG šlo pomalu dolu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist