Gynekolog

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439604 24.1.2022 10:37

Ahoj lidi, chtěla by jsem se zeptat,jestli by mohl být nějaký problém z toho, že nemám panenskou blánu.
Myslela jsem si že jsem si ji protrhla tampónem, ale neprotrhla. Potom následně pár dní na to, jsem se sebeuspokojovala..Je mi to trapné to psát do podrobna, ale začala mi trošku téct krev.
Ještě mi nebylo 15, a mám s mamkou dobrý vztah, ale nevím, jestli si myslí že už jsem masturbavala..Ale já mám teď kluka, a nevím jestli by mi uvěřila že jsem si to protrhla při masturbaci. Jsem pořád panna, a nechci spát s klukem pod 15, mám strach že si gynekolog bude myslet že lžu, a bude z toho problém, prosím poraďte:( Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik24.1.2022 11:26

    Že máš kluka neznamená, že musíš mít hned sex a jít hned na gynekologii, pokud tedy nemáš nějaký gynekologický problém. Ke gynekologovi bych šla, až budeš mít po prvním sexu. Pokud tě do toho maminka nutí. Jednoduše gynekologovi řekneš, že jsi ještě panna a vyšetří tě jako pannu, neměl by řešit, že nemáš panenskou blánu.

  • Zcela souhlasím s předchozí odpovědí. Jen dodám, že nemusíš chodit ke gynekologovi muži, ale můžeš si vybrat ženu. Zvláště v mladém věku je rozhodně výhoda nemuset ta vyšetření absolvovat s cizím chlapem, ale mít gynekoložku ženu. Ten výběr je důležitý i proto, aby ta osoba byla empatická a dalo se s ní normálně mluvit a aby ti věřila. S lékařkou je dobré mít partnerský vztah, pak se mnohem lépe žije oběma stranám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist