Graf se nechce zabarvit

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21253 29.3.2011 9:51

Ahoj holky, vždy se tu snažím na dotazy ohledně grafu poradit a tentokrát asi potřebuji radu já. Nevíte,proč mi to nechce zobrazit ovulaci? je to kvůli té jedné nezapsané teplotě? tu jsem nepsala, protože jsem brala paralen a byla přes 37...což bylo vidět, že to paralen ovlivnil. Ale ovulka je tam jasná že? Děkuji za případné komentáře.

Moc děkuji za odpovědi. Dnes ještě teplota o 0,1 vyšší a už graf OVU zabarvil. Měřím rtuťovým teploměrem a často se mi stává, že je to něco mezi např. 36,7 až skoro 36,8...tak vždy váhám jak to zaokrouhlit - možná proto tam mám ten jeden pokles, kdybych to zaookrouhlila nahoru, tak by nebyl. Jak to zaokrouhlujete, když je teplota právě mezi stupni? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mi se to zabarvilo po více naměřených teplotách... zkus si tam nějaké dát pár dnů dopředu (průměrnou vyšší tepl.) a uvidíš, že se ti to zabarví, já jsem to tak dělala, protože jsem byla nedočkavá :) a pak je zase smaž. Já myslím, že tam ta ovulka byla stopro!!!

  • ahojik tak teplotu muže ovlivnit uplně vše.Ja mivam taky takovy zvlaštni grafy a neukaže mi to plodny dny,ale tento měsik jo.A to jsem brala konryhel.Tak měř dal třeba se ti to ukaže až po delši době.A nebo pokud jsi byla nemocná tak ovulka možná ani nebyla.Ale co jsem četla tak měření teploty moc přesné neni.Mě při ovulce picha břicho.Tak je lepší znát ještě další známky plodných dnů.At je to přesnější.

  • Ahojky, graf tady na WZ ti označí ovulku, až když máš 4 vyšší teploty. Takže pokud se ti bude teplota držet, tak by se ti zítra měla označit.

  • pravidlo 3 po šesti
    tzn graf se vybarví, když máš 3 dny po sobě teplotu vyšší než 6 dní předchozích
    ale tady v tom grafu se to zabarví až se čtvrtým dnem vyšším než 6 předchozích, zkus si to tam naházet jen tak na blind a uvidíš

  • Rekla bych, ze je to kvuli tomu dvoudennimu poklesu, tak graf s vyznacenim jeste ceka. Mne to zobrazuje podle pravidla tri po sesti, obcas ale kdyz mam nejakej takovejhle vykyv, tak az po ctyrech. Zatim mi to vychazelo - kontrolovano testy. U nas je ale problem na druhe strane, bereme vitaminky, tak snad brzy nebudou ty moje pekny grafy k nicemu :-)

  • Ahojky, tak gratuluju k ovulce :-). Když máš teplotu mezi, tak zapiš 36,75. Bere to i dvě desetinná místa.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist