Goji kustovnice čínská na hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #313948 28.12.2015 9:16

holky která zvás už je tak bezradná a vyskoušela užívat goju..je to prej dobré nepoškozuje ale nesmí se to přehnat.na jejich stránkach jen samá chvála ale chci vedet jestli ste to některá skusila a opravdu zhubla....ja už sem bezradná po dvou detech ani gram dole ...pří sví výšce 167 mam 90 kilo od porodu..mala ma už 4a pul měsíce a pořad nic dole at dělam co dělam

  • 28.12.2015 12:45:17 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 28.12.2015 12:45:17 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • goji ti urcite neuskodi. Ma plno antioxidantu a jinych prospesnych latek. Ale bez pohybu a celkove zmeny stravy to nepujde

  • U Goji stačí jen hrstka, můžete si jej dát třeba k svačině mezi snídaní a obědem či mezi obědem a večeří. U Goji, pokud chcete zhubnout, je výhoda i v tom, že k večeru, i pár těchto semínek, zažene hlad a na dlouhou dobu nasytí. Takže efektní pro hubnutí. Ovšem bez upravené vyvážené stravy Vám kilogramy jen tak dolů nepůjdou a bez pohybové aktivity taktéž. :-)
    Jinak co se týče denní dávky. Neví se, kolik semínek Goji se má konzumovat, ale je doporučená právě ta hrstka. Nejlépe třeba i 2x denně.

  • donalabuznice23.3.2019 21:20

    Ahoj, na https://radybydleni.cz/media/kustovnice-cinska-pestovani-ucinky-denni-davka/ jsem se dočetla, že kustovice je super hlavně na doplnění různých vitamínů a podobně. Na hubnutí však musíš zařadit spíše jiné věci, a to hlavně sport a vhodnou stravu. Nebuď najivní a nevěř v zázračné postupy.

  • Ahoj, mně po porodu také trvalo, než jsem se vrátila zpátky na původní váhu před otěhotněním. Chce to čas a hlavně jestli kojíš, tak nemůžeš nějak razantně hubnout. Mně pomohlo s hubnutím kojení, procházky a mírné cvičení :-) . Co se goji týče, tak to je super. Je sladké, takže zažene chuť na sušenku :-) . Já ho ale beru spíš ne kvůli hubnutí, ale na podporu imunity. Objednala jsem si i sirup s goji z https://imunity2go.cz/produkt/harmonelo-life/ a piju ho ráno ke snídani :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist