Gelové nehty v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25533 12.8.2011 14:32

Ahojte holky, mám takový dotaz. Za týden mám svatbu. Původně jsem si vůbec nechtěla nechat dělat nehty (chemie)...ale ted do mě valí kamarádky, že když upravená nevěsta, tak i hezké nehty...ty mé nestojí za nic. Jenže mám strach, že to miminku nějak škodí, ty výpary u toho. Můžu znát Vaše názory? Máte nebo jste měla některá v těhotenství umělé nehty? Moc děkuji.

Jinak jsem 25 plus 6 tt.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nešly by třeba jen nějak upravit? Já jsem si je chtěla nechat dělat na maturák a když jsem přišla na manikúru, tak mi ta paní řekla, že je to škoda nechat si je dělat jen na jeden večer, že se to nevyplatí a ty nehty se tím hrozně poškodí. Takže mi je nakonec jen zapilovala a udělala překrásnou manikúru, i když normálně také nemám nehty nic moc. Byla jsem strašně spokojená, vyšlo mi to 6x lépe a nehty jsem si nezničila. :) Navíc, když jsem viděla na maturáku holky, jak se snaží peníze sbírat a jak jim to strašně nejde, měla jsem radost, že mi to vymluvila. :))

  • Uz to tu bylo kolikrat probírané a nehty vadi asi stejne jako kadernice, tzn nekdo tomu veri, ze to vadi a nekdo ne. Dle me to nevadi. Kamoska ma desetimesicniho chlapecka a dela nehty a mela je cele tehu a jeste s tim cele tehu pracovala a malemu nic neni.

  • Já mám gelové nehty celé těhotenství, žádné výpary z toho vůbec nejdou, to jsou nějaké fámy. Maximálně, když ti je na začátku brousí, tak to trošku práší, ale řekla bych, že to bys nemohla normálně vyjít ani ven, tam je prachu o moc více. Samozřejmě záleží na každé z nás. Rozhodně bych ale zvolila nějakou osvědčenou nehtařku a hlavně néé žádné vietnamce :-( Mě moje nehty špatně rostou a dělám a budu nadále dělět takové zaměstnání, že mi na ruce jde hodně vidět, takže jsem ráda, že jsem upravené :-)

  • Znám hodně ženskejch co měli v těhu gelové nehty, takže by to snad škodit nemělo;) Já jsem to řešit nemusela, protože gelové nehty nemám ráda a přítel by mě nepustil domu dokud bych je měla:D protože on je vyloženě nesnáší;)

  • Nemyslím,že by to škodilo, já teď řešim ty zatracený antibiotika :(

  • Já si taky myslím, že by s tím neměl být problém. Já osobně teda gelovky v těhotenství neměla, ale mám několik kamarádek, které ano a v pořádku. Já si gelovky zase začala nechat dělat až po těhotenství. Původně jsem si je dělala doma sama, ale teď na ně chodím do jednoho salonu, viz https://beautiful-me.cz/ protože mi příjde, že když mi je udělají tam, tak prostě vypadají mnohem lépe.

  • Miminku to určitě neuškodí :-) Vem si, kolik dýcháš ve vzduchu škodlivin, a kor, jestli bydlíš někde ve městě :-) Já jsem také nosila celé těhotenství nalakované nehty. Cítila jsem se díky tomu líp, protože jsem byla pořád upravená a to pro mě bylo hrozně důležité :-) Já si tedy nehty dělám sama. Používám gel laky, které jsem si koupila z https://www.rajnehtu.cz/gel-laky/ a práce s nimi mi vyhovuje a výsledek je perfektní :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist