Fyzicky mě přitahuje někdo jiný

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424234 13.5.2020 22:56

Ahoj.
Vím, že tohle není asi úplně dotaz, spíš prosím o radu.
Mám dlouhodobě přítele ke kterému se plánuji stěhovat, ale stala se už podruhé taková zvláštní věc.
Poprvé to bylo na oslavě kdy si mě začal všímat jeho starší bratr asi trošku víc než je zdrávo vzhledem k tomu, že je ženatý a já zadaná.
No, postupem času jsem na to nějak zapomněla,
nebo spíš tomu neškodnému flirtu nepřikládala nějakou větší váhu 😄,
ale stalo se to znovu před pár dny.
Vycházím moc dobře s jeho dětmi a dejme tomu, že jeho žena není asi úplně typ co by si vážil muže starajícího se o rodinu a já zase naopak k takovému chlapovi mám obrovský obdiv.
No každopádně tedy s tím začal znovu, po tom co přítel odešel spát, znovu ale o dost víc začal s flirtováním, objímáním a podobnými věcmi, dokonce se mě snažil i políbit, samozřejmě, nenechala jsem se a vůbec k ničemu nedošlo.
Ale od toho večera na to pořád musím myslet, neustále na něj, jeho chování a hlavně ty jeho oči, nemůžu si pomoct ale ten chlap mě strašně přitahuje.
Za to si ale, vůči mému příteli přijdu strašně provinile, že vůbec dokážu tímhle způsobem myslet na jiného a ke všemu když je to jeho starší bratr🤦🏽‍♀️.
Vůbec netuším co s tím, užírá mě to každý den víc a víc.
Tak chci poprosit jestli nějaká z vás má takvou zkušenost a mohla by mi s tímhle mým problémem aspoň maličko poradit🤦🏽‍♀️.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik14.5.2020 8:15

    Budeš se muset naučit ovládat své pocity, pokud nechceš o svého přítele přijít. Zkazit vztah se dá strašně rychle, ale náprava je velmi obtížná až kolikrát nemožná. Uvědom si, že je ženatý, a kdyby mu to nevyhovovalo, tak přeci už dávno něco změnil. Ty by jsi byla akorát ta husička, co mu bude dělat jen záskok, co mu v manželství chybí, což bude nejspíše sex. Být tebou, tak se snažím nikdy s ním nebýt sama v jedné místnosti. Když všichni odejdou, tak jít taky. Když jde přítel spát, tak jít s ním. A navíc, bych si klidně s bratrem přítele promluvila na rovinu, že s ním nic nechceš mít a pokud on má rozum a nechce přijít o bratra, tak ti dá pokoj. Konfrontace bývá nejlepším řešením. A urovnat si to už musíš v hlavě sama. Jak říkám, naučit se s pocity pracovat. Uvědomit si, které jsou dobré, a které špatné a dá se říci si je zakázat. Pokud na něj začneš myslet, jít dělat něco, co tě odreaguje a říci si, to je špatný pocit. Pokud budeš jen sedět a myslet na něj, tak to dopadne jednou pro tebe a tvého přítele špatně.

  • Ono je to strasne pritazlive a vzrusujici samo o sobe a neni to nic nenormalniho. Tobe ale nezbyva,nez v ten moment byt fakt prisna a striktni a rict zenatemu brachovi neco jako- co blaznis, miluju tveho brachu. A dat mu to fakt vazne najevo. Casem se to uklidni, nenech se timhle pripravit o toho druheho. A to, ze se ti treba nekdy bude o tom brachovi zdat? No,to mozna bude,ale to neovlivnis....

  • Myslím, že tě přitahuje jen z důvodu, že tu je něco zakázaného... Mě taky přitahoval někdo jiný, ja vdaná, on ženatý... Ale snažila jsem se nevyhledávat oční kontakt a taky osobní rozhory.. Vždyť můj manžel je tak úžasný chlap.... A jak jsem poznala od toho zenateho manželku, říkala jsem si, jee on má tak úžasnou manželku... Tak milou..... Nechala jsem to plynou i když mi z hlavy vyhnat nešel.. A nakonec ho to přestalo bavit a moje přitažlivost k němu byla rázem pryč.. Sa říkala jsem si s odstupem času, jaaaak bych byla hloupá kdyby...... Fakt i brácha co se zajímá o bráchovi holku, to je teda bezcharakterni chlap.. Od něj ruce pryč 🙂 chce si jen užít... Jako holka pro život ho fakt nezajímás.. Jsi jen pro něj někdo na pobavení.. Mladé maso...

  • Může to být jen malé poblouznění, někdy je opčas na škodu zahodit vztah kvůli flirtu, pokud svýho přítele máš opravdu ráda, tak na tamtoho zkus nějak zapomenout, vyhýbej se mu a tak
    Jinak taky záleží jak dlouho se svým přítelem jsi, pokud jen chvíli, měla by si popřemýšlet co opravdu chceš, buď se začít vázat nebo si ještě užívat, jako třeba ty flirty.

  • Ono dlouhodobě může u někoho znamenat třeba s někým být půl roku, to moc dlouhá doba ještě není

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist