Frigidita - netoužím po sexu, erotika je mi tabu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #294741 14.8.2016 23:16

Zdravím, obracím se na vás jako na předposlední možnost rady. Je mi 19, příteli 20. Jsme spolu tři roky. Chlapi jsou prostě chlapi, když je sex, tak jsou jen rádi, jenže mě tohle vůbec neláká. S přítelem spím v podstatě z donucení a aby mi kvuli tomu neutíkal za jinou. Poslední dobou se kvuli tomu dost hádáme. On totiž odjel pracovně do Anglie a chce si po večerech volat a mít z toho takové erotické telefonáty a abych mu posílala fotky. Ale mi tohle přijde naprosto nechutné a jako by mi sebeúcta nic neříkala, když už se teda odhodlám k fotce v podprsence. Nikdy ze mě nebude ta "nadržená ženská" co z něho strhá oblečení a hned pujde zkoumat co že to na ni kouká z trenek. Nemyslím si, že bych byla asexuální, dokážu ocenit hezkého muže (i můj přítel má hezkou potavu a všechno je ok, jen mě prostě neláká ho táhnout do postele za účelem mít sex) a fantazie taky dokážu mít, ale jen v hlavě, zrealizovat je nechci a ani nedokážu, bylo by mi to jistým zrůsobem nepříjemné a proti srsti.
Jak už jsem zminovala, dost se ted kvuli tomu hádáme, posílá mi odkazy na prášky nesoucí název dámská viagra a podobné, recenze na tyhle prášky však nikde nenacházím, jen varování, že má tisíc vedlejších učinků a výsledky nebyly na ženě vlastně vůbec prokázány. Pak mě chce dotáhnout k sexuologovi ale já o svém problému nemluvím ani s mamkou, natož s cizím sexuologem. A o nemluvím ani o tom, jaký problém mi dělá mluvit o svém přirození u gynekoložky.
Co se sexu týče, je to můj první sexuální partner, takže těžko porovnávat. Každý styk je pro mě ale utrpení, dřív se pokoušel to v sobě co nejdýl udržet aby měl vetší výdrž, ale já u jen nasraně skřípala zubama at to už skončí a já se můžu jít osprchovat. Orální sex je pro mě trest, jak přítel mi tak já mu. Je mi to prostě odporné, sama sebe bych se tma dole nepolíbila, natož to enchávat dělat nekoho jiného a navíc mi to ani není příjemné. To samé je u mých bradavek, nerada ukazuju prsa (vlastně celkově se před přítelem nerada vyslékám ikdyž za ty tři roky prostě nemám co skrývat).
Nevím jestli to opravdu řešit sexuologem, nebo tomu dát čas nebo já nevim co. Na sexuologa se necítím, řpipadám si pořád mladá na to řešit takové problémy.. ale jde spíš o přítele a abych pro něj nebyla ta "frigidní pí*a"
Děkuju za každou odpověd, jak s osobní zkušeností nebo radou.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hele, já to přesně takhle měla s prvním klukem. S dalším už to bylo ok, líbilo se mi to, byla jsem nadržená, měla jsem na něj chuť atd. Zpětně myslím, že to bylo proto, že ten první byl prostě vůl, proto mi to s ním nešlo (původně jsem s ním ani bejt nechtěla, ale byla jsem mladá a nechala se ukecat). První sex mě nebolel vůbec, takže kvůli tomu to nebylo...
    Nevadí ti na příteli něco i v jiných ohledech?

  • Ahoj.. Za prve co podporuje chuť na sex tak je kotvičník - spousta žen je s nim velmi spokojená. Koupíš ve zdrave vyzive, mozna i v lékárně. Bud jako čaj nebo kapky. Je to přírodní. Take se chci zeptat - bered hirmonalni antikoncepci? - ze zkusenosri vím, ze je to sexuální zabijak, zabijak zenskeho libida. Chránit se da i jinak. Pokud by tohle vše nepomohlo, tak bych už vážně uvazovala o sexuologoci nebo mozna psychologovi, prijde mi, ze se nemáš ráda, nemáš rada svoje tělo. Rikas ze fantazie mas, ale nechtěla by jsi je zrealizovat - proc? A co zkusit se více zkoumat, třeba i nějaké pomůcky a zkusit co to tobě vyhovuje a zkusit se uvolnit a dokola si opakovat, ze je to přirozené se uspokovat. Necim co dalšího poradit. Jen můtu rocz, ze za sebe mi taky nějakou dobu trvalo, nez jsem se dokázala s partnery uvolnit. Takže u me o věkem.. Hodně zdaru a snad se tvj problém vyresi

  • Pokud tě nutí k sexu a tak "mile" tituluje, asi to optimální partner nebude. Na tvém místě bych si dala chvilku pauzu a poohlédla se pak po někom jiném.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist