Fraxiparin do stehna

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161906 29.12.2018 21:05

Ahojky, najdu tady někoho, kdo má zkušenost, kam si pichat Fraxiparin do stehna? V diskuzích je, že z vnější strany do kozni řasy, ale já tam žádnou řadu nevytvořím. Děkuji za Vaše tady a zkušenosti

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja som sa vždy stretla len s pichnutím do brucha... Ale keď si stlačíš kožu, tak to musí ísť predsa... Treba to hlavne pichnúť do tukovej vrstvy.

  • Ja si píchala do stehna, radu udělám taky malou. Proste co nejvíc vzít kuze. Ale me se tam dělali hrozne modriny. V porodnici mi to pichali do břicha, sestřičky sami, ze maji zkušenost, ze do stehna se dělají modriny a do břicha ne. A opravdu cely sestinedeli jsem píchala do břicha a modrina žádná. A jde to i s pupkem.

  • Ahoj. Já si pichlavý fraxiparin do břicha. Ale mě se tam začali dělat takové tvrdé bulky. Takže mi raději dali clexane. Ten jsem si začala píchat do vnitřní strany stehen jak jsem se to dočetla na netuším. Takhle jsem si to pichlavý nějakých 7 měsíců určitě. Nakonec mi v porodnici řekla primářka, že je to špatně, protože by se mi mohly udělat křečové žíly. Že spíš do břicha a nebo když do stehna tak na tu horní část.
    :-)

  • Zanthia130.12.2018 21:54

    Pichala jsem asi půl roku a kam se dalo. Boky, břicho i stehna. V nemocnici mi pichly občas i do nadloktí. Do stehen jsem píchala zepředu, resp. kamkoliv, v sedě. Ta řasa nemusí být velká, stačí když se ta kůže aspoň trochu vyboulí. Já měla břicho plný modřin a tvrdých boulí, nějaký čas i vyrážky, protože jsem po měsíci užívání začala mít alergické reakce na Fraxiparin. Nicméně pořád mi říkali, že do břicha je to nejlepší, že se to tam nejlépe vstřebává, takže jsem se snažila vždycky nějaký místečko najít. Ale v době té alergie jsem občas dala to stehno, protože se to fakt nedalo. Koncem těhotenství to samozřejmě bylo těžší a těžší nabrat na břiše i boku kožní řasu, ale jak píšu, ono to stačí trochu stlačit, nemusí vzniknout kdovíjaký fald.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist