Fleky na ručnících od make-upu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #329689 1.2.2017 13:45

Holky má některá z vás stejný problém? Večer se vždy odličuji micerální vodou na 2x. Přesto po opláchnutí tváře a použití ručníku jsou na ručníku hnědé nevypratelné fleky od make-upu (nejde to dolů ani žlučovým mýdlem) takže máme už téměř všechny ručníky hnědé :-(
Jak se odličujete vy? Příp. jak na ty skvrny?

  • 01.02.2017 14:23:19 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • almi1.2.2017 14:09

    Já se teda nelíčím (ne make-upem), ale co vím, měla by ses odličovat do té doby, než je odličovací polštářek čistý. Pokud by byl čistý, tak by dle mého mínění tvůj make-up už nezanechával skvrny na ručníku. A co na odličování použít nějaké mléko a micerálku jen na dočištění? Jinak na skvrny jsem četla, že je dobrý přípravek Ďáblík na skvrny, ale musíš najít ten správný na správný typ skrvn. Já s ním mám dobré zkušenosti s tím na rez. A taky jsem někde četla třeba alkohol, šampon, pěna na holení atd. Rad na netu najdeš docela dost.

  • já se teda nelíčím nijak často, ale používám od Alverde emulzi 3v1, kde se tou pěnou obličej "namydlí", a pak se smyje vlažnou vodou. a je to dobrý.

  • Pokud chceš používat přímo micelární vodu, tak je na tohle perfektní Mixa, s tou jsem vypotřebování snad jeden tamponek a druhý už byl čistý. Jinak tohle řeším tmavými ručníky, protože občas se utiram, ikdyz ještě make up mam, třeba když si potřebuji pres den vyčistit zuby ;-)

  • Makeup odlicim kosmetickym kartackem s odlic.gelem, driv jsem pouzivala houbicku a to nejhorsi je pryc. Docistim tonikem nebo micelarkou na tamponku.

  • Ja odlicim nejdriv oci dvoufazovym odlicovacem, potom ve sprse gelem omyju cely oblicej. Po vysprchovani docistim micelarkou a nakonec pouzivam jeste tonikum. Kdyz davam tonikum, tak musi byt tamponek uplne cisty. Jinak na rucniku zkus nejaky odstranovac skvrn, napatlas to na to pred pranim a pak bych je dala na vyvarku (nevim, na kolik peres rucniky). Mne to vzdycky slo krasne dolu...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist