Femibion zkušenosti?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423858 6.8.2020 23:07

Dobrý den, má někdo zkušenost s Femibion 1? Děkuji 🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Brala jsem az v tehotenstvi. Pred a na podporu otehotneni jsem uzivala fertipronu ktera mi pomohla nastartovat ovulaci a cyklus.

  • Brala jsem femibion v těhotenství, před početím i během kojení. Je to dražší záležitost. Názor na to mají odborníci různý. Každopádně se shodli na tom, že má smysl před početím a určitě v prvním trimestru. Jsou v něm nejlépe vstrebatelne vitamíny včetně listovky která je hodně důležitá. Poslední trimrstr je lepší prý nebrat aby dítě nemělo vyšší porodní váhu.

  • HaSha7.8.2020 13:42

    Brala jsem před početím, beru během těhotenství (v průběhu jsem přešla na 2). Odhad porodní váhy spíš menší, takže v tomhle nemůžu žádný vliv potvrdit. Nebylo mi po něm nikdy špatně, ani nijak líp, těžko říct, jak by to vypadalo bez něj. Ve třetím trimestru mi gynekoložka stejně musela přidat ještě zvlášť železo (po tom už se mi kufr zvedal :-D ) a hořčík... ale množství listovky a jódu ve Femibionu je ok.

  • Já jsem brala asi měsíc nebo dva před otěhotněním a pak i během prvního trimestru, které skončilo zamlklym těhotenstvím, takže zkušenost dobrou nemam, ale neprisuzuji to těm tsbletkam, stává se to běžně, teď se snažíme po třech měsících znova a dávám si jen samotnou listovku, do tabletek už jít nechci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist