Expřítelkyně...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40624 11.10.2011 8:57

Mám takový dotaz jen k zamyšlení nebo k objasnění. Proč vlastně můj přítel chce, abych se seznámila s jeho expřítelkyní? Ne že bych byla nějaká extra žárlivka, ale prostě žárlím...nedá mi to. Včera mi sdělil, že se jeho kamarád rozešel s přítelkyní a jen tak mimochodem, že to je taky jeho ex...a že se jí hned ozval, jak se má, jak to snáší, no a včera si celý večer chatovali. A pak mi večer klidně řekne, že mu ona navrhla, aby nás dvě seznámil, aby mohla být naše chůva...čekáme totiž miminko :-) No a mě to prostě nedá, musím nad tím pořád přemýšlet. Na začátku vztahu jsme se kvůli jedné z jeho ex málem rozešli, protože mi řekl něco v tom smyslu, že lituje rozchodu s ní, nebo já to tak aspoň pochopila, takže se mě to dotklo a když jsem nedávno potkala jednu z nich, tak jsem celou dobu přemýšlela, jestli je to ona, která v něm zanechala takovou tu nesmazatelnou stopu...no nebyla, protože se o ní vyjádřil trošku ne úplně hezky, ale vrtá mi hlavou, co když je to tahle :-) Fakt nejsem nějaký pošuk, co by dělal kvůli bývalé přítelkyni scény, ale prostě mi vrtá hlavou, proč on jen tak mimochodem ze sebe vypustí, že by nás měl seznámit. Mám se snad začít bát? A pak mi celý večer říkal jak mě miluje, tak jestli si potřeboval zavzpomínat...
Nevím....jaký je váš názor na to, proč má zájem nás seznámit, když já jsem z toho taková nějaká v rozpacích :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No já bych se přítele zeptala jeslti je normální a zaťukala bych mu na čelo - juj tohle by mi zkusil říct přítel, že mě seznámí s ex a ještě k tomu by nám mohla dělat chůvu....

  • Můj názor je takový,že já bych se přátelit s jeho ex rozhodně nechtěla. Co kdyby jsi to samé chtěla ty? Jak by se cítil kdyby jsi najednou začala toužit potom aby se kamarádil s tvým ex??? Rozhodně bych mu své pocity řekla zato nic nedáš.A nevím proč to po tobě chce v době kdy čekáte mimi a ta ex se právě rozešla se svým přítelem!! To je vážně hnusný a zavádí to k myšlence co od toho očekává on. Držím palce ať to dopadne dobře a on začne uvažovat nad tím,že ty jsi ta kterou miluje a nepotřebuje mít poblíž svou ex.

  • alimos11.10.2011 9:49

    Úplně viidím, jak ta čistá duše pečuje o Vaše mimi :) Řekla bych mu, jak by se to líbilo jemu a v žádném případě to nedopustila. Vždyť je to blbost....

  • Verousek8911.10.2011 10:52

    Tak to já teda odpovím úplně z jiného pohledu, já to vidím jinak :) Třeba ti nechtěl ublížit, prostě jen vypustil z pusy něco a ani si to neuvědomil, že by tě to trápilo... Jen se ho zeptej, jestli to myslel vážně a řekni mu, že o to nestojíš ... Já žárlivá teda nejsem, takže bych v tom nic neviděla, ale ty to třeba bereš jinak :) Pokud má tvůj partner hodně kamarádek a se svými ex je za dobře, tak bych v tom viděla pouze tu kamarádku. Prostě je kamarádský, navíc vy máte spokojený vztah a čekající miminko. Třeba když já začala chodit se svými přítelem, tak s mým bývalým se chtěl seznámit sám :D a nevadilo mi to. Viděli se poprvé a naposled. Já bych se s jeho bývalou klidně taky seznámila, já bych v tom nic zásadního neviděla. Jednou bych ji viděla a tím by to skončilo. Nikdy bych se s ní kamarádit nechtěla a chůvu určitě taky ne. Ale vidět bych ji chtěla, abych věděla, jak vypadá :D Navíc Ex je minulost, já žiju přítomností :) Pokud ty se seznamovat nechceš, tak mu to řekni.

  • já shodou okolností dvě ex svého přítele znám z doby, kdy s ním ještě ani jedna nechodila, pozdravíme se, prohodíme pár zdvořilostních frází, poptají se na mého syna (není přítelův, ale ten se k němu chová jako táta a považuje ho za svého syna) a jdeme si po svých. Prcka kromě mé rodiny a rodiny přítele nikomu dalšímu bez našeho dohledu nepůjčuji, prostě ty lidi neznám a nevěřím jim. A další kamarádky nepotřebuji, mám dost vlastních, léty prověřených.
    Seznámení bych jakž takž překousla, ale jakékoliv další zásahy do našeho vztahu z její strany bych zavčas utnula. Ale nebylo by od věci mu to zkusit vysvětlit.

  • Mozna to bude znit divne, ale ja to vidim z trochu jiny stranky, nez tady holky. Beru to ze sveho pohledu - pred lety jsem byla strasne zamilovana do jednoho kluka, tahlo se to roky a bylo blby, ze on me mel za dobrou kamaradkou. I kdyz mezi nami parkrat k necemu doslo (nikdy sex, ale nejaky to libani v opilosti), tak z toho nakonec nikdy vztah nebyl. Ja z toho byla dost spatna. Ale cely tenhle vztah se vyvinul do skvelyho kamaradstvi, ja k nemu uz davno vubec nic necitim, ale mam s nim spojena ta moje "mlada leta" (tak mezi 17 a 22 lety) a holt ho mam porad rada jako kamose a je to dulezity clovek v mym zivote i ted, kdyz jsem vdana a tehotna. Klidne bych ho s manzelem seznamila, ale to je temer nemozny. Chci tim jenom rict, ze ta jeho ex je pro nej treba neco podobnyho, ale chuvu by vam fakt delat nemusela:). Nevim, mozna dostanu minusy, ale chtela jsem to ukazat i z ty druhy stranky.

  • tk to vypada ze jede po tvym přítely... těhotenství je náročny a ona toho chce využít,pryč od ní!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist