Ex mě miluje ale já jeho ne

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378658 24.11.2017 23:43

Ahoj, s mým ex přítelem jsem se rozešla asi před 4 měsíci protože jsem ho už nemilovala. Nesl to dost špatně.. ale nakonec jsme se usmířili a byli jsme kamarádi. A včera jsme si jen tak psali a on načal téma našeho vztahu a pak napsal že mě pořád miluje. Ale já už ho nemiluju. Nejspíš jsem mu dost ublížila a to jsem nechtěla. Prosím poraďte co mám dělat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co by? Co bys jako chtela delat? Vztahy jsou o rovnovaze. Kdyz ho nemilujes a on tebe ano, prece by ses k nemu nevracela z litosti? Ono ho to preboli. A mozna se i budes divit, jak rychle.

  • to vypadá na usmíření kvůli naději, že se k sobě vrátíte. on ji má, tebe to ani nenapadlo. měli byste si to vyjasnit ať mu neubližuješ dál. obávám se, že kamarádství minimálně dočasně nebude fungovat. on v tom pořád bude vidět tu naději, že ho zase začneš milovat. možná až to překoná, najde si jinou..... možná pak spolu můžete kamarádit

  • Zazila jsem neco podobného, rozchod byl z me strany, ex tvrdil, jak to chápe a bude rad, kdyz zůstaneme kamarádi. Na to jsem pristoupila. On v tom ale asi viděl nějakou naději, ac jsem jasne řekla, ze se k němu nevrátím. Kazda zprava nebo mejl byla z jeho strany připomínka toho, kde jsme spolu byli ci co jsme spolu
    prožili. Znovu jsem mu vysvětlila svůj postoj, opět vse chápal. Pro změnu mi začal kupovat a vozit darky, o které jsem nestala a predaval mi je tim stylem, ze rano cekal u domu, jak budu odcházet do práce. Bylo to velmi nepříjemné. Včera jsem to definitivně ukončila a zablokovala jakýkoliv kontakt s nim. Vim, ze porad na neco cekal a nebyl schopny jit dal, kdyz jsme spolu byli v kontaktu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist