Elektrická cigareta v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58198 8.5.2013 15:27

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na kouření elektrické cigarety v těhotenství?Myslíte si že to výjde na stejno jako normání cigareta?Před půl rokem jsem přestala s normálníma cigaretama a přešla na tohle..Plánujeme miminko,tak abych věděla jestli až otěhotním mám tu elektriku taky zahodit. :) Díky za názory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • podle mě je to všechno hnus a necpeš si tím do těla zrovna zdravý věci, a miminku se krví dostává kyslík, takže si myslím že ani pro něj to není dvakrát dobrý!!! Za mě určitě zahodit. Ikdyž já jsem zapřísahlej nekuřák ikdyž sem těhu nebyla, smrdí mi to a je to dle mého sajrajt a ještě předraženej!!!

  • tak z té elektrické taky do sebe dostáváš nikotin. Sice u ne dehet, CO jako z normálních cigaret, ale i tak bych toho nechala...

  • venysek8.5.2013 18:22

    Zahodit všechno. Já jsem přestala ze dne na den, jakmile jsem měla pozitivní test, protože miminko bych cigaretama dusit nedokázala.

  • petulinkaa138.5.2013 17:43

    presne jak pise Marry.Je v tom porad nikotin,ja kdyz prestala kourit v roce 2011,tak kdyz jsem prvne otehotnela v unoru 2012 automaticky mi prestaly chutnat naplne s nikotinem,takze jsem presla bez,potratila jsem a do doby než jsem otehotnela v kvetnu 3 mesice po potratu tak jsem prestala uplne,protoze mi to nechutnalo,ani ty bez nikotinu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist