Dvoulete dite a nocni spani

Otázku položila: Bývalá uživatelka #148827 17.6.2018 20:22

Ahoj holky, nemate nektera radu? Syn, 2 roky, od miminka bezproblemovy spavec. Posledni asi 2 tydny se vzbudi nekdy ve 12 nekdy ve 2, ale prevazne ve 4 hodiny rano, beze slova si otevre dvere a prijde k nam do loznice. Vypada vyspane, ale kdyz ho odvedeme zpet do pokojicku, tak hned usne a probudi se za 2 hodiny. Z male postylky preseldo velke postele asi pred 2 mesici, takze tam si myslim problem nebude. V pokojicku spi sam od miminka, takze to asi taky nic, zuby mu nerostou, pry ho nic neboli...nevim. Cekame druhe, takze bych fakt rada spsla zase normalne, to je jasne :-D Nenapada vas, co by se mu mohlo dit, proc se budi a nejlepe...CO S TIIIIM? Mockrat dekuji za jakoukoliv radu!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dancewomen17.6.2018 20:31

    A není to těma vedrama?Malý mi teď taky tak 2x za noc vstává a to už mu budou skoro 3,ale já to nijak zvlášť neřeším,zase nějaké období,k tomu mě ještě tak 3x vzbudí mladší,takže paráda;-)

  • To klidně může být reakce na to, že malý cítí změnu ( že jste těhotná) a potřebuje se ujistit, že tu pro nej jste a že je vše v pořádku. Mazlete, neodstrkujte, snažte se být trpělivá. Klidně bych ho nechala spát i u sebe v posteli, pokud to potřebuje.

  • nevím proč to dělá, ale v jedné chytré knize jsem četla, jak na to reagovat:
    když k vám přijde do ložnice, hned ho odvést zpátky, moc na něj nemluvit, prostě co nejrychleji zpět... může to trvat pár dní, ale postupně by to měl přestat dělat, nic z toho nemá když ho zase hned pošlete zpátky, přestane ho to bavit... tak uvidíte no :-)

  • Tak dvouletak to dela taky... Priznam se,ze ho nechavame spat u nas :-( spaval u sebe krasne celou noc. V tehotenstvi se to zhorsilo + zacal na me extremne viset, vse jen maminka. Po porodu jako kdyz utne, zase muze uspavat i tatinek,ale začal v noci chodit k nam. Je vyjimka,kdyz spi u sebe az do rana. Nekdy prijde uz ve 12, nekdy ve 2,4... Lehne a spi... Ted s dvoumesicnim prckem to je obcas peklo - kdyz uz je u nas dvoletak a do toho mam kojit... Takze nejdriv prenesu dvouletyho, pak nakojim a nekdy u toho usnu a spíme s prckem. Kdyz prijde nad ranem a vidi tam maleho,kupodivu do postele k nam neleze. Nastesti ale procitnu, tak dam do postylky maleho a pak k nam vleze dvouletý...
    Asi jsme měli hned zkusit odvadet zpět do sveho pokojicku :-( ale rikam si,ze urcite do 15 s nami spat nebude :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist