Dvojčata

Otázku položila: Anonymní uživatelka #314046 12.12.2017 19:45

Ahoj kdy se vám na utz ukázala dvojčata. Moje prababicka z mamky strany měla. Jinak nikdo. Jsem 5+3tt. Včera na utz jedna dutinka a další utz 28.12. Mám docela strach. Už máme jedno dítko. Druhý jsme plánovali. Diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jee to jsme podle utz stejne velci a promitam v hlave stejnou otazku. U nas v rodine to na me vychazi, tak jsem zvedava jake maji holky zkusenosti.

  • buccaneerka212.12.2017 20:00

    Myslím, že prababička z mamčiny strany ještě nezvyšuje pravděpodobnost dvojčat u tebe. Já jsem na ně marně čekala, v 5+3 ještě nedokázala s jistotou říct, v 8+5 mě už ujišťovala, že je stoprocentně jenom jedno, ale to mi dělala ultrazvuk přes břicho i vaginálně, takže viděla ze dvou úhlů, kdyby byly za sebou schované. A jinak my máme dvojčata každou druhou generaci až nevím kam...

  • Já nevím, dvojčata mít můžeš i když je předtím v rodině nemáte. Prostě to jedno vajíčko se může rozdělit komukoliv. A třeba nad 35 let je vyšší možnost dvouvaječných. Nebo pokud se berou podpůrné léky.

  • Nemusitee mat dvojcata....u nas su dvojicky v kazdej generacii a.ma ich v rodine len muz.....teda len priamy muzsky potomkovia . Moja babka, mama, a bratranec. Dokonca moj brat dvojca si vzal zenu z dvojciat a zatial nemaju dvojicky...nemyslim zeby to bolo dedicne

  • Je to ob generaci. Moje mamka má bráchu dvojče a manželova mamka má též bráchu dvojče a jak to dopadlo u nás? Máme dvojčata, páreček.Na ultrazvuku to u mě bylo vidět někdy v 9tt.

  • sobtik12.12.2017 20:56

    V 7 jedno v 9t uz 2 mimi :-D

  • Čekám dvojčata a na utz byly vidět už v 5tt dvě dutinky a v 6tt nám potvrdili obě srdce :-)

  • Carrie00713.12.2017 21:13

    Dvě dutinky jsme měli na první kontrole u dr., někdy v 7 -8 týdnu.
    Jednovaječné se většinou ukážou později... A třeba kamarádka je z dvojčat a jejich mamka zjistila, ze jsou dvě az u porodu :-).
    Ale bud v klidu, šance na dvojky je snad 5%, což je dost málo, my měli dvojčata v rodině přes tři kolena a z taťkovi strany, což vliv by vliv mít nemělo, takže bych se s tím fakt nestresovala. A i kdyby přeeci jen klaply, tak co? Hlavně když budou bobci zdraví :-). A jak už jsem psala v nejakem dřívějším příspěvku, není to s nima taková hrůza :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist