Dvojčata?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33108 14.1.2012 8:10

Ahoj holky jsem ted 11+6 a minulou návštěvu u svého MUDr. jsem měla podle UTZ v 9+4, trošku mě "vylekal", protože při tom UTZ prohlásil něco ve stylu "Tam je toho nějak moc, jestli to nakonec nebudou dvojčata" a pak už se k tomu nevyjádřil, ale nevím, jestli si ze mě nedělal legraci, je takový šprýmař.... Tak jsem se chtěla zeptat, teď už by to přece bylo na UTZ vidět, nebo ne? Musel by tam vidět dvě srdíčka, kdyby to byla dvojčátka, nebo ne? Kamarádka mi ještě říkala, že vidět by to druhé nemuselo být, že může být schované za prvním, mám už obrázek, ale že mám jen jednu dutinku, tak by byly jednovaječné...Děkuji za názory:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jé to by bylo krásné :-)) Měla jsi se ho zeptat šprýmaře jednoho at vis na cem jsi. Ja jsem vzdycky chtela dvojcata at to mame naraz a aby si spolu hráli a nevyslo nam to.

  • full.avl14.1.2012 8:40

    sestra která u nás bydlí též měla takovou doktorku, která řekla, že tam vidí více, ale potvrdila jí dvojčata až když byla 12tt :DD tak nevím, prostě až půjdeš znova k Dr. tak se ujistí jestli je tam "opravdu jenom jedno" nebo dvě. :o) jinak s dvojčaty je sranda, ty které máme doma jsou boží. :o) (cca měsíc stará)

  • Ano to už by bylo vidět na 100% mně to řekli mnohem mnohem dříve.

  • nam rekli, ze to budou dvojcatka v 5tt a potvrdili v 8tt, kdyz uz krasne tloukly dve srdicka :) je to ze zacatku poradne namahavy, ja ale mela prvni tri mesice vypomoc. kazdy usmev ale za tu namahu stoji a aspon si budou mit porad s kym hrat :)

  • petulinkaa1314.1.2012 10:43

    jo možné je všechno, moje mamina,když čekala bráchy ( dvouvaječné dvojčata) pravda,bylo to pred 27ti lety,ale nekdy v pátem mesici se jim nezdalo,že ma maminy nejak velky bricho na jedno mimco,tak tehdal se dostat taky na ultrazvuk bylo neco,tak ji tam poslali,no hele,kroužili jí prej dobrych 30 minut po brise a porad videli jedno a až po tý půl hodine zajeli uplne do podbrisku nastranu,strasne dole a tam byl druhy :-) schovany :-) taky se prvni zivil na ukor druheho,ale prezili to oba v pohode, i kdyz nakonec museli jit císařem ven,protože mensiho neslyseli,kdyz uz mela mamina rodit na porodnim sále.A co se týče zvladani,tak mamina rikala,ze si nemohla stezovat na nejaky frmol,byla rada,ze ma dvojcata,bajecne si vyhrali spolu a byli strasne hodny,takze o nich ani nevedela...:-) a hlavne,ze to bude mit naráz zasebou dve deti ( ale to nevedela,že ji na gynde reknou,ze je tehotna a už v 6.mesici ( semnou) :-)))))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist