Dubová kůra

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407424 18.10.2019 22:12

Ahoj holky,
u řitního otvoru se mi objevil výrůstek, je nepříjemný, občas se natrhne, tak to bolí, utírání při stolici je nepříjemné. Dočetla jsem se, že by mělo jít o hemoroidy. Koupila jsem si tedy Dubovou kůru formou gelu. Má někdo zkušenosti, zda to zmizí? A za jakou dobu? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, máme zkušenost s mužem oba, že to fakt zmizí. Akorát po stolici je lepší neutírat se, ale jít hned do sprchy a tam potom namazat. Když není možnost, tak aspoň vlhčeným ubrouskem místo běžného toaletního papíru.
    Zmizení záleží na velikosti. Menší bude tak za 2-3 dny pryč, u většího bude cítit úleva, ale celý zmizí za týden až dva. Ale ta dubová kůra fakt pomáhá.

  • Mně nemizí. Dlouho jsem je mazala dubovou kůrou i jinymi mastmi a snažila se jich zbavit, ale nezmizely, tak jsem se na to vykašlala. Mám je už od 16 let. Teď jsem na konci těhotenství a mám je pořád stejné. Ale nemám s nimi trápení. Nesvědí, už tak rok nepraskly, vyprazdňování není bolestivé, prostě je tam mám no... Teď momentálně 2 váčky. Někdy je po wc trochu víc cítím, tak je namažu dobovou kůrou. Ale jinak je neřeším. Nezasahují mi do životní spokojenosti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist