Druhý den po ivf

Otázku položila: Anonymní uživatelka #352111 24.10.2016 13:58

Ahoj všem, jsem druhý den po ivf. V den ivf a den po jsem byla naprosto v psychické pohodě. A ted? Byla u svého doktora a ten mi řekl,ze je jen 30%ze se to povede. A úplně mě tím teda srazil. Začala jsem nad tím víc a víc přemýšlet. Vzpomněla jsem si na dobu kdy jsme se snažili a ty těhu testy s jednou /. Holky uklidnete mě prosím alespoň některá,ze se vám to i přes nějaké nervy zadařilo. Díky moc všem,kteri se u mého "problému"pozastavili..příjemný den všem!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 30% prece neni malo! ;-) Nikde sice neni psano, ze to vyjde hned napoprve, ale je treba verit, ze ivf pomuze. Kdyz ne tohle, tak to dalsi ;-) Drzim pesti :-)

  • A.t.i24.10.2016 14:25

    Neboj, to dopadne dobře. Mně také tvrdili, že máme tak 30% šanci za předpokladu, že využijeme všechny 4 pokusy, na které přispívá pojišťovna. Znělo to děsivě. A ono se povedlo hned na poprvé.:-)

  • Moje známá měla 3 pokusy a zadarilo se sice az na ten 3 ale ceka dvojcatka!! Je ji 41 let :)

  • sono224.10.2016 17:21

    Obyčajný sex má myslím 20 percent. Pri kvalitnej blaste, ideálnou sliznicou, žiadnym imunitným problémom, je úspešnosť 70 percent. Tak som si prečítala ja a povedala, že to je presne môj prípad a aj som tehu😀. Akurát niečo mam už za sebou a moc som teda neverila, že sa podarí, pretože ivf predtým malo rovnaky priebeh lenže oocytov bolo málo, následne len jedno nekvalitné embryo. Zmenila sa stimulacia reakcia tiež dobrá celý priebeh rovnaký ale oocytov kopec aj top embryi dosť. Ale bola som stále taký realista, ziadne ružové okuliare. Ja radim byť radšej pripravená na obe varianty. Mňa by zničilo žiť tých pár dní v bubline ktorá zrazu praskne. Pre mňa je realita misia.
    Neovplyvníš ničím nič ani psychickou na toto ja osobne neverím.
    Samozrejme držím palce!:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist