Drogerie DM-Balea. Váš názor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59806 9.5.2012 18:25

Čauvec holky, :-) zítra jdu do drogerie DM jaký názor máte na jejich výrobky Balea?? :-) Děkuju za vaše názory:-):-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já osobně mám výrobky Balea strašně ráda. Jsou levné a většina z nich mi dost vyhovuje. Navíc mají docela dobré umístění v různých testech. Jasně, jsou i výrobky, které stály za prd, ale stejně je to jedna z mých oblíbených značek :-)

  • JanaRad9.5.2012 18:59

    Pár jsem jich vyzkoušela a jsou fajn. Ještě chci zkusit nějaký šampon. Mám ljupy a dost mě svědí kůže na hlavě. Už jsem koupila šampon proti lupům z lidlu, který byl chválený, ale nic moc....

  • faith.verus9.5.2012 19:27

    Ahojky, já jsem se značkou Balea spokojená;-)

  • já používám z DM značku Alverde. a nedám na ni dopustit taky :-) jsou to jedny z mála přípravků, které nedělají zle ani mně, ani dceři a ani manželovi, který má citlivou kůži.

  • Jejich denni krem pro velmi citlivou plet NEMA CHYBU, nic jineho v podstate nepouzivam. Skoda jen, ze ne vzdy maji vsechny vyrobky na prodejne a kdyz chci neco konkretniho, obcas tam jdu i 3x nez mam stesti.

  • já jsem s výrobky Balea spokojená. Nejen díky ceně, ale i kvalitě. Dokonce jsem nějaké výrobky našla pouze od této značky:-)

  • Používala jsem to dříve a bylo to ok, ale žádný zázrak. Ted už vůbec, asi věkem potřebuju kvalitnější kosmetiku, už mi taky tahne na třicet :D není se čemu divit. Ale jestli jsi mladá, tak myslím, že postačí... nemá cenu vyhazovat moc peněz, když nemáš nějaký problém. Já jsem se naučila na VICHY a myslím, že to už z ruky nikdy nedám :)

  • Na Baleu nedám dopustit, kupuji skoro vše v DM- šampóny, sprcháče, tělové mléka, a prostředky do kuchyně a prací prášky a aviváže z DM jsou super- pod značkou DEnk-mint, jo ještě vložky a tampóny zn Jessa, za pár korun a jsou bomba jako libresky či always. :-)

  • Ja od nich kupuju jen par veci ktere mam vyzkousene a jsem spokojena. Ale na co nedam dopustit je cistic na troubu ktery stoji do 40kč a suprovka. Nemusim to cistit a nechat na tom ruce a za ty prachy je to luxus. A ted jsem videla v casopisu test,ze jejich praci prasek vyhral nad arielem,ktery kupuju. Tak jsem ho koupila a je fakt ze jsem spokojena akorat nevoni,tak je potreba avivaz.

  • ifaj9.5.2012 21:44

    Ahoj! Od Baley kupuju jejich řadu Balea MED - je to pro citlivou pleť. Neobsahuje parfémy, alkohol apod. Mám citlivou kůži a tyhle výrobky mi vyhovují a nejsou tak drahé jako jiné značky na citlivou pleť (třeba SEBAMED). Potom jsem spokojená s gelem na holení. Manžel zase používá jejich sprcháč, ale s gelem na holení spokojený nebyl (je zhýčkaný Gillete ;-) ). A co se týká úklidu, tak mi voní jejich prostředek na mytí nádobí a myje se s ním jako s jarem a není tak drahý.

  • venysek9.5.2012 23:03

    Já jsem se všemi výrobky Balea moc spokojená a to jsem ekzematik s citlivou pletí. Dokonce i jejich šampony mi sednou dobře a nesnežím po nich :-) Jen mě mrzí, že sem ještě nenašla nějaký jejich antiperspirant, viděla jsem jen deodoranty a ty jsou na mě slabé :-) ale i tak je používám jako nouzovku třeba v práci, když si moc nevoním :-) Přítel si někdy dělá srandu, když vidí výstavku v koupelně, že jsme jak v reklamě na Baleu a sám některé jejich výrobky používá :-)

  • evca.knytlova10.5.2012 11:45

    Používám a jsem spokojená :-)

  • Já do DMka nemůžu moc chodit, ujíždím na baleáckých sprcháčích - máme doma snad všechny řady a všechny vůně...jsou senzační a krémy taky.... Krom kosmetiky kupuju i aviváže - bezva a nejlepší je pohlcovač zápachu z textílií... Jsem vyléčená kuřačka a teď mi strašně vadí když si jdeme někam sednout, že pak smrdíme cigaretama, nebo když přijede kámoška s pejskem... Pošpláchám a krásně prádlo sedačka a koberce voní... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist