Drmek a nedostavená menstruace

Otázku položila: jasomka 3.5.2011 20:06

ahojky, mám takový dotaz, před dvěma měsíci jsem nedostala menstruaci, těhotná ale nejsem, tak jsem se dočetla že by mi mohl pomoct čaj z drmku, tak jsem ho začala pít a mestruace se dostavila do týdne, tento měsíc mám ale stejný problém a menstruace nikde a čaj piji pořád. poradíte někdo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nemůžeš být těhotná?????????????

  • Jediné, co mohu doporučit, je jít k lékaři, protože to kromě těhotenství mlže mít i jiný důvod, který je zapotřebí léčit.

  • Ahojky, jak ten drmek můžeš pít? Jako čaj je to hrozně hořké :) Já si z něj udělala tinkturu, smíchala jsem asi 50g drmku s vodkou a nechala 14 dní v zašpuntované tmavé láhvi louhovat. Každý den jsem to 2krát protřepala, pak scedila a nachystala si to jako kapky. No a pak jsem zjistila, že jsme těhu, takže jsme to ani nezkusila. Ale drmek působí velmi pozitivně na ovulaci a zrání vajíček, takže je určitě dobré ho zkusit, ale pokud to máš tak silně nepravidelné, že to nemáš třeba 2 měsíce, tak bych zkusila spíš jít na gyndu, to bude jistější, než nějaké bylinky.

  • ahojky, já měla stejný problém....užívala jsem Agnucaston, tam je drmek taky obsažen, ale místo aby se mi cyklus srovnal, tak jsem MS dostala až po 40 dnech....taky nevím, jestli to bylo tím a nebo něčím jiným....každopádně těhotná taky nejsem...vyloučeno těhotenským testem i krevním rozborem...;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist