Dovolená u moře - kde budu spokojená?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #259775 10.6.2019 13:47

Ahoj,
mám pro některé z vás příjemnou otázku - která oblast/země u moře zaujala nejvíc? Kde jste byly spokojené? Chystám se poprvé k moři a tak bych ráda vybrala něco hezkého, bezpečného, cenově dostupného, kde se mi bude líbit. :-)
Nejlépe jih Evropy, kde není moc ostré sluníčko.
Uvítám jakékoliv názory a rady, co příp. ještě zkonzultovat a na co si dát pozor. :-) Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na co si dát pozor - na to, jak daleko je ubytování od pláže. někdy je to i přes velmi rušné silnice, pláž malá, takže pokud člověk dojde později, tak si ani nemá kde lehnout. a hledala bych si recenze na hotel na netu. ne vždy je hotel opravdu takový, jako na fotografii v katalogu. a taky vybrat dobrou cestovku. stále je ještě dost problémů, kdy lidi na zájezd neodjedou.
    oblíbené je Chorvatsko, je celkem blízko, krásné moře.

  • Francy10.6.2019 15:34

    Doporučuji prohlédnout případný hotel zde www.tripadvisor.cz, jsou tam skutečné fotky, ne jen nafocený ten nejlepší. Za mě Řecko, konkrétně Corfu. Byli jsme v září a pláž prázdná, 30 stupňů celý týden, krásné okolí, zapadlé písečné pláže. Nejsem zastánce Chorvatska, Mallorky apod. hlava na hlavě 8-o Před pár týdny jsme se vrátili ze španělského Alicante, taky moc hezké místo :-) Ale v sezoně to stejně bude všude stejné.

  • Ahoj, záleží co upřednostňuješ. Jestli písečnou nebo kamínkovou pláž, aby to bylo blízko u moře, nebo dál, aby byl zájezd levnější, atd. Za mě můžu doporučit Španělsko nebo Řecko. Tam se mi opravdu líbilo. My jezdíme každý rok někam jinam, protože chci poznávat nová místa. Dovolenou hledáme na https://sbalaval.cz/ , protože je tam spousta destinací a ještě víc hotelů, takže je opravdu z čeho vybírat :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist