Dovolená 2012

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22464 27.4.2011 19:10

Ahojky holky. Mám otázečku. Potřebuju poradit ohledně výběru dovolené:) 3. rokem jedem do Chorvatska a i když je tam nádherně máme ho celé projeté, sice zaručeně máme vždy krásné počasí ( je to blízko Splitu) ale jak řikám je to už dost okoukané.... Proto hledám buď tipy na dovču trochu níže v Chorvatsku nebo v Itálii. Za osobní zkušenosti budu moc ráda:) v Itálii se nevyznám... neznám tam ty regiony, ale kdyby jste věděli i o nějakém ubytování... aby to bylo blízko pláže, kde by bylo soukromí, budu ráda:) Písečná pláž není podmínkou. Teď jsem tak trochu zhýčkaná tím Chorvastkem kde sem měla moře 15m jen sejít schody od apartmánu a navíc vlastní molíčko se vstupem do moře. Takže fakt taková soukromá záležitost žádný strkání se na pláži a tahání věcí celou vesnicí k pláži:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já tedy nejlepší dovolenou, kterou jsem zažila v Itálii byla, když jsme byli na severu u Caorle v kempu Pra delle tori, byla to taková skvělá aktivní dovolená v mobilehomu, kemp je krásný, leží hned u pláže, je v něm spousta bazénů, golfové hřiště, tenisový kurt, cyklostezka, která vedla do již zmiňovaného Caorle, takže na brusle super, byla to taková aktivní dovolená- opravdu úžasné :)

  • Loni jsme byli už po 3. v Itálii - Kalábrie (úplně dole) Bova Marina a konkrétně residence Villa Cara. K moři to daleko není a je tam moc hezky, ani tam není tolik turistů (Čechů) jak třeba v Chorvatsku. Pár kilometrů je moc pěkná vyhlídka na kopci, kde je vidět v dálce i sopku Etnu. Ani to ubytování není tak drahé, ale zase jsme se tam museli dopravit sami. Takže ve 4 lidech nás to vyšlo cca na 20 000 Kč + x Kč za vlastní jídlo.

  • Ahoj, v Chorvatsku doporučuji poloostrov Pelješac a v Itálii nádherné město Vieste, hned přes silnici u pláže jsou bungalovy, krásné ubytování, je to tedy dlouhá cesta, protože je to téměř až dole. Posílám odkaz na mapu, dají se tam prohlédnout i nějaké fotky.
    http://maps.google.cz/maps

  • A co takhle spise nejaky ostrov anebo pujcit lodku a jezdit po ostrovech a plazich?? Mi jsme byli s partii na jachte a objizdeli Chorvatske ostrovy a muzu rict, ze na to nema ani karibik na takovouto dovcu!!!

  • ahoj doporučuji chorvatsko nám se tam líbí o mnoho více než v Itálii ,,nevím proč ale v chorvatsku se cítím jako doma,,v Itálii ten pocit nák postrádám a ty jejich polední siesty kdy je uplně vše zavřené i bazény,,:-(,,v CHorvatsku jsem byla několikrát a nejvíce se nám líbila Makarská riviéra město Tučepi ,,kousek od pláže,,malé oblázky,,celou dovolenou velké vlny,,večer na promenádě živo,,je to zatím pro nás nejkrásnější dovolená,,

  • Ahoj a byla jsi už i v Jadranovu blízko crikvenica, je tam moc krásné, když chytneš apartmán přímo dole u moře tak vyjdeš z apartmánu a jsi hned u moře.My tam jedem letos v srpnu,a jedem opět do apartmánu kde jsme byli před dvěma lety.Vaříme si tam sami máme vlastní kuchyn prostě fajn.Pokud by jsi chtěla kontakt na aparmán nebo poslat fotky na mail napiš do vzkazu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist