Dotaz na těhulky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33804 1.7.2011 11:27

Ahoj holky, chtěla bych požádat o informaci těhulky, dost často slýchám, že bylo u kamarádek prvním znakem těhotenství bolavá nebo svědivá prsa. Vysadila jsem totiž HA a snažíme se o mimi, dne už mám 2 den zpožděnou menstr., ale jiné příznaky nemám, možná jen slabě cítím podbřišek, ale to může být i psychycky vyvolaný, A těhot. test před třemi dny negativní - a další si nechci dělat protože se bojím zklamání.

Omylemem jsem zmáčkla ENTER - takže otázka zní - zda jste některá z vás byla těhotná i bez známky bolavých prsou na začátku těhotenství. Díky moc za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    to nemusíš mít vůbec žádné příznaky.. Mě třeba bolely prsa vždy když jsem měla dostat MS, takže asi tak..
    A když jsem otěhotněla, tak žádné příznaky jsem neměla..měla jsem je až tak od 6-7tt.
    Zkus test a uvidíš, jinak to nezjistíš zda jsi těhu nebo ne.. Testni se Mamatestem10 ráno, ten je nejlepší..
    Jinak zpoždění můžeš mít i proto, že si vysadila HA, tak to budeš mít chvilku rozházené než se to srovná..
    Hodně štěstí!

  • no může to být těhu,ale být Tebou udělám si další test pokud to zklamání má přijit tak at přijde co nejdřív a nebo Tě naopak muže mile překvapit ;-) tak se neboj a šup do koupelny ;-)

  • KAždá jsme jiná, takže každá má i jiné příznaky. U mě bylo maximálně nižší tlak a takový pocit že to miminko tam je. Malá nebyla plánovana :D

  • Ahoj, já si dělala test v době MS a nic - pak jsem dle kalendáře zjistila, že jsem neotěhotněla v půlce cyklu,ale o 10 dnů později. Takže se vše ukázalo později.I HCG i testy. Měsíc mi nebylo nic, pak jsem 4 měsíce prozvracela. Ne všechny příznkaky jsou stejné pro všechny. Cítila jsem se jako před MS a trošku špinila. Svědila mě kůže až později, když se břicho napínalo. Můžeš si zkusit dojít na HCG na gyndu a nebo musíš počkat a dát tomu čas. A hlavně to zkoušej po ránu - i když tam píšou že můžeš i odpoledne tak ze začátku to neukáže když je to moc brzy.

  • Já měla jediný jinačí jev, že mě mírně píchalo v podbříšku, více pak při čůrání...jinak úplně normál.

  • Ahojky,já první měsíc po vysazení poránu zvracela a měla jsem zpoždění,těhu to nebylo.Za dva měsíce jsem měla ty samé příznaky,tak jsem si koupila bylinky na úpravu cyklu,jenže tentokrát to těhu bylo.Test mi to ukázal asi pět dní po zpoždění.Taky jsem byla hodně unavená a měla závratě a po kafi se mi dělalo špatně.Při druhém těhu jsem tušila,že to je ono,protože se mi po kapučínu zvedl žaludek.A taky mi začal vadit kouř z cigaret.Ale prsa mě nebolely ani jsem je neměla citlivá ani při jednom těhu.

  • ahoj ja priznaky nemela vubec zadne az do sesteho tydne, to me zacalo bolet v podbrisku, od sedmeho je mi silene spatne a pridala se i prsa, takze neves hlavu, klidne to tehu byt muze.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist