Dotaz

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42139 23.7.2011 20:25

ahoj holky mam pár dnu do termínu a po porodu ani stopy :( jsem z toho neštastná..občas mi tvrdne děloha ale to se malé sebou mele pořádně.jak si jen ten porod přivolát.žádne náznaky porodu nemam jenom to že mi v prsou teče nějaká bilá tekutina :)..zkuste mi prosim nějak poradit..Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem 6 dní před termínem porodu. Gynekolog mi v úterý na prohlídce řekl, že mám nulový nález a že se příště ještě určitě uvidíme. Neviděli jsme se. Ve čtvrtek přišly kontrakce, v pátek nad ránem jsem porodila. Neměla jsem před tím žádné poslíčky, nic. To, že ti teče z prsou tekutina, je dobře. Je to kolostrum a prsa se připravují na svoji funkci, až se mimčo narodí. Za nějakou dobu po porodu se ti nalijí mlékem. Když to vezmu ze svého okolí, některým holčinám lékaři hrozili, že předčasně porodí a ony přenášely. Mně zase říkali, že budu přenášet a ono nic. Rodit můžeš začít za 14 dní a nebo také tě za pět minut píchne první kontrakce nebo praskne voda. Tak buď trpělivá, už to bude velice brzy. Buď přijde porod sám a nebo ti lékaři pomůžou. Hodněkrát jsme tu s holkama probíraly, zda fungují nějaké babské rady, aby žena začala rodit. Ale vlastně jsme nic nevymyslely :o)) Trpělivost růže přínáší. Hlavně ať je miminko zdravé. Vím, je to dlouhé, ale člověk musí čekat, nic jiného nám nezbývá :o))))

  • Ahoj, taky mi zbývá pár dnů a taky už bych to chtěla mít za sebou :-). Zkus se podívat na tohle http://www.hami.nutricia.cz/cs/hami-klub/hk-clanky-pro-registrovane/hk-porod/jak-se-da-vyvolat-porod/
    Ale odskoušené to fakt nemám :-D

  • Ahoj, já mám termín 6.8. nicméně už ot 33 tt mě straší, že porodím dříve......už je to měsíc, co jsem kvůli tomu ležela v nemocnici....a pořád nic.....už mě to ubíjí. dnes jsem 38 tt, prvního syna jsem porodila 38+4. Mám sice nález: CS 6, čípek 1cm, otevřená na téměř 2 prsty, takže hlenová zátka ze mě pomalu odchází už měsíc ( díky tomu otevření ), poslíky víceméně každý den, tak 1-2x, ale žádná hrůza, břciho tvrdne méně, než dříve.....tak taky nevím........zítra jdu na kontrolu........

  • ahoj, já jsem na konci 38 týdne, doktor říká, že se zatím opravdu nic neděje a straší mě vyvoláním před termínem kvůli těhu cukrovce a inzulínu. Tak bych byla ráda, kdyby si mimi dalo říct a příští víkend se začalo chystat ven. Zatím pořád CS1 a na monitoru žádná akce dělohy. Ale kamarádka mě uklidnila, že ji řekl doktor to samé a za dva dny rodila. Asi je to hodně individuální. Zase jednu známou strašili poslíčky 14 dní před porodem a to dost, pokaždé si myslela, že už to bude a pak to třeba po třech hodinách přestalo.

  • já rodila přesně 40+0 a den před porodem ještě porodu nic nenasvědčovalo

  • bez obav, ono to příjde :)) !! porod iniciuje děťátko....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist