Dotaz

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38630 7.3.2011 8:16

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat...předečírem jsem měla sex s přítelem... Nebo sex. Nejdříve jsem ho začala dělat pusou a to jen malou chviličku, neudělal se.Pak ale chtěl zkusit, jaký je to pocit "bez gumy"..Zasunul ho jenom na kousek a hned ho vytáhl. Myslíte že je tu z toho nějaká šance na oplodnění?Stalo te to 10.den cyklu /mám ho 28-30 dnů/. Nejvíce mě právě mate to, že nějak nemám nějaký viditelný výtok..Prosím o radu. Vím že na takovéhle dotazy už tady většina kašlete a máte na ně svůj názor, ale prosím o radu ty, které jsou zkušenější.Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak šance tu je, sice maličká, ale je. I kapičky lásky mohou obsahovat spermie. Jestli dítě neplánujete, což asi ne, když jinak používáte kondom, proč takhle experimentujete??? Ještě v takovéhle fázi cyklu??? Přeju ti, ať to dopadne dle tvých představ a nezafungovaly zákony schválnosti. Tyhle dotazy totiž zvedají ze židle ty, které opravdu dítko chtějí a nedaří se a pak přijde jedna taková, co chtěla "zkusit" a pak neví, co má dělat.

  • Šance je ale opravdu miniaturní. Určitě to dopadne dobře. Ale pravda že náhoda je blbec, tak bych to raději být tebou neopakovala. Asi si ani nedovedeš představit to trápení které si tím můžeš způsobit. To nejmenší je kdybys měla dítko nechtěné a příliš brzy, ale jsou i horší varianty ...pokud by jsi třeba šla na přerušení a za pár let až po mimču budeš moc toužit to nepůjde, budeš si těch pát sekund (kdy jste zkoušeli jaké to je bez) hodně moc vyčítat. Takže neriskuj! Věř, že si sexu bez ochrany určitě ještě v životě užiješ spoustu. ;o)

  • Těhotná určitě nebudeš, neboj :-) Jo a určitě ti tentokrát z toho stresu přijde menstruace později, to tak bývá, asi naschvál.

  • když to chcete zkoušet jaky to je bez kondomu, tak to aspon delejte v dobe kdy je minimalni sance budes mit ovulaci a ne primo uprostred cyklu kdy je nadeje na ovulaci nejvetsi. jinak tehotna nejspis nebudes, nebrala jsem anikoncepci půl roku a celkem aktivne sexualne zila i bez kondomu (partner si daval pozor :-) a neotehonela jsem, takze klid ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist