Doba udělání partnera/muže

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407055 19.7.2021 22:57

Ahoj, holky, ženy.. jak dlouho vám trvá, než uděláte partnera pouze rukou a pusou? Nebo jak dlouho to tak trvá?? Někomu stačí do 5 minut, druhému třeba přes 20minut i déle. Je to možné? V čem je problém, rozdíl?
Dělala jsem kluka rukou a pusou, chtěla jsem ho udělat.. aspoň čtvrt hodiny a furt nic, nedokázala jsem ho udělat😞 Rikal, ze to umím, že se mu to líbí, ale nic.. tak nevím. Neptala jsem se ho. Asi to bylo krátce? Chtělo to déle?
Fakt tomu nerozumím😁 Nemám tolik zkušeností s tím.
Děkuji za názory a zkušenosti :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jak píší holky - je to individuální a záleží na více okolnostech.
    možností je, že třeba nebylo dlouho od chvíle kdy se naposledy udělal a tak to trvá déle.
    další věcí je, že sice určité dráždění může být příjemné, ale nepovede k vyvrcholení at dráždíš klidně hodinu. takže jde o to přijít na to, co jeho vzrušuje natolik, aby dosáhl vrcholu. a to je o komunikaci.

  • diskutt21.7.2021 10:34

    Dobrý den, jako muž potvrzuji, co se tady už zmiňovalo. Hlavně co píše uživatelka janae85, jen byla rychlejší.
    Důležitá je i samotná nálada, třeba někdy jsem až příliš natěšený a když dojde na věc, tak přemýšlím nad hromadou věcí... jako... snad bude stát po celou dobu, kdy už to bude, bude z toho pak něco víc, z tohohle pohledu jí to fakt sluší, ale taky... poslal jsem šéfovi ten email, musím s autem do servisu :-D Pak se snažím vnitřně se nějak vrátit zpátky, ale už je to zase můj tlak a pak to nejde nebo to trvá. Pokud vidíte, že to prostě nejde nebo to není ono, klidně si dejte pauzu, hlaďte ho (myslím jiné části těla :-D), líbejte a pak se vraťtte.
    Ale hlavně o tom mluvte, klidně se v průběhu zeptejte... líbí se tí, když dělám tohle.... nebo ho prostě sledujte očima a uvidíte jeho reakce. Navíc chlapy vzrušuje, když se jim během toho občas podíváte do očí ;-)

    Tak snad vám nevadí, že jsem si jako místní vetřelec opačného pohlaví dovolil přispět svým názorem :-)

  • Panova.Vaginka20.7.2021 7:22

    To je jako naprosto smíšené pocity viď. Kdyby s tebou spal a bylo to dovnitř, ven dovnitř a hotovo, byla by si nešťastná, a přála by sis aby to vydržel alespoň 20 minut ....
    Ale.kdyz ho máš v puse přála by sis přesný opak :-)
    Chápu tě jak se cítíš, mám chlapa už přes rok a ještě se mi to pusou nepovedlo :-(
    Ono je prý špatně to jako strašně moc chtít... Jako tak že moc saješ a víš jak to myslím, dej tomu volný průběh, děláš mu příjemné pocity a není až tak moc důležitý jestli se udělá, hlavní je že se mu to líbí... A když to budete zkoušet v průběhu celého dne, tak tě pak překvapí nejen tím že mu to udeláš ale hlavně tím kolik toho bude, za což bude s moci jen ty tím jak si mu dělala právě ty příjemné pocity ;-)
    Ale chce to trénovat výdrž a být nápaditá a umět si s ním hrát :-)

  • Je to opravdu velmi individuální, jak muž od muže, tak záleží, jak je ten konkrétnímuž zrovna naladěn (známe to, také ne pokaždé mamá my ženy stejnou chuť an sex;-) ). Napoprvé se mi to také nepovedlo, chce to opakovat, a postupně získávat cvik, víc si vzájemně porozumět. Neboj se zeptat, který konkrétní pohyb je tvému partnerovi nejpříjemnější, nebo ať ti on sám poradí. Když máš pocit, že je to dlouho, klidně se ho zeptej, jestli chce pokračovat. Někdy prostě ani muž k vyvrcholení nedojde, ale i tak to může být příjemný zážitek

  • janae8521.7.2021 10:20

    Ptala jsem se na to přítele co on na to, říká, že je to jak kdy. Když je na držený a už to dlouho nebylo tak je za pár minut hotovo, pokud nemá úplně náladu, už si to před tím udělal sám tak to samozřejmě trvá delší dobu. Může to být ale i tím, že zrovna tempo nebo druh pohybu, co děláš úplně nevyhovuje ale nechce ti to říct, abys třeba nepřestala vůbec. Když jdeo sex, tak raději nějak než vůbec :-D Klidně to ale může být i tím, že myslí na něco jiného - neříkám na jiné ženské, cokoliv... pracovního, seriál v tv, auto, pavouk v rohu, i chlapi to tak mívají.
    Prostě to zkus příště jinak, změň tempo, pohyb jazykem, hloubku nebo tak a nelámej to přes koleno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist