Dlouhý čirý hlen, ovulace?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368547 26.1.2017 8:16

Ahoj. Pred pul rokem jsem vysadila HA. Chceme miminko. Cykly mam pravidelne 25-28 dní. Vzdy me pry ovulaci bolel podbřišek, pravy nebo levy. Tento cykus je to jine, mam mít ted nejak ovu a nic me nebolí, tak jsem si myslela, že je to anovulační cyklus. Ale vcera kdyz jsem byla na wc, tak se ze me natahoval dlouhy čirý hlen. Muže to byt přece jen ovulka? BT si nemerim ani čípek nekontroluju, nechci se moc hlídat.

  • 26.01.2017 18:11:28 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 26.01.2017 18:11:28 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechces se hlidat, ale presne to delas. :) Pul roku po vysazeni prasku je pomerne brzy, telo se mozna jeste porad dava dohromady a nenastartuje se hned, at to tak vypada... Neres hleny a uzivej si sex. :) Drzim palce, at to vyjde ;)

  • Být tebou, nekontroluj se tolik. Vím, to z vlastní zkušenosti. Dva měsíce jsem se všemožně hlídala a nic, třetí měsíc jsem si řekla, že na to ,,prdím,,:-D A hnedka jsem otěhotněla :-) Takže si to spolu opravdu jen užívejte a na nic nemysli, mějte sex častěji a uvidíš, že ta spermie si najde tu správnou cestičku ;-) Hlavně to chce být v pohodě, žádný stres :-)

  • ovulace to být opravdu mohla, jestli chceš mít jistotu, měř si 2-3 cykly BT ať si svoje domněnky ověříš a pak už jen hurá si užívat a vykašlat se na snažení;-) nebo si užívej rovnou a přestaň se "snažit", jestli to zvládneš, bylo by to nejlepší co můžeš udělat-nesnažit se a dát tomu hezky volný průběh. v životě nejde naplánovat všechno;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist