Dlouhodobé výtoky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410346 9.12.2019 17:11

Čaau, je mi 15 a někdy od 12 bojuji s výtokem. Doteď jsem to nějak neřešila, sice to občas bylo nepříjemné, ale vím, že jsme na výtoky citlivá celá rodina. Teď mi je 16, výtok mám pořád. Začínám z toho být docela nervózní. Jsem panna, ale co když někam půjdu s klukem, on mi sundá kalhotky a tam bude hnusnej bílej flek? Je to odporný. Taky musím říct, že mám výtok víc, když jsem v pohybu a třeba jsem celý den na brigádě. Používám intimní mýdla.. Co s tím mám dělat? Stydím se s tím jít za mamkou nebo doktorem..

  • 09.12.2019 19:41:30 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 09.12.2019 19:41:30 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud tě nic nesvrbí nebo výtok nezapáchá, tak je to normální výtok, kterým se zvlhčuje sliznice pochvy. Je to naprosto normální a zdravé. Někdo ho má víc, někdo míň. Také ho mám víc a používám intimky, jelikož mi také vadí pocit mokrých kalhotek. Ale bohužel s tím nic neuděláš. A věř mi, že tam každá ten flek máme, když si kalhotky sundáme. Není to nic nenormálního, ani pro ženy a ani pro tvého přítele ;-)

  • Tak zaprvé to není výtok, pokud to nijak nezapáchá a není to žlutý, zelený nebo s krví. ;) Je to normální hlen děložního čípku, znamená to, že jsi plodná. Někdo ho má víc, někdo míň, já třeba ho mám fakt hodně. Během cyklu se mění jeho konzistence, množství, vzhled i zápach. Pokud to nesvědí, nezapáchá nebo nemá divnou barvu, je to v pořádku. Pokud ti vadí mokro, nos intimky. :) Já je moc nesnesu, radši tam mám mokro :D A až ti přítel sundá kalhotky, tak nějakej flek bude to poslední, co vás bude zajímat :D Pravděpodobně budeš i vzrušená a ten flek bude mnohem větší. A chlapům se většinou líbí, když je holka mokrá :)
    Věk není důležitej, ale v nadpisu máš, že je ti 16, na začátku dotazu 15 a pak zase 16 :D Stane se.

  • Taky jsem tím trpívala v tvém věku. Přestala jsem používat tanga a začala nosit jen bavlněné kalhotky a mám výtoky jen okolo ovulace a to ještě ne vždy ;-) Ale jestli nenosíš ani tanga, ani umělotiny, tak tomu ničím nějak zvlášť nepomůžeš. Je to bohužel přirozený projev ženského těla.

  • Je to normální..,, bohužel,, taky mě to obtěžuje, nosím slipové intimky.. Ale to je asi tak všechno co zmůžu. Pokud výtok nezapáchá, nic tě nesvědí nebo nepálí tak s tím nikdo nic neudělá

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 486 odpovědí a 409 677 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist