Dilatace ledvinových pánviček

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36957 15.8.2011 11:23

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat zda nemáte zkušenost s dilatací ledvinových pánviček u mimča? Jsem v 21 tt a lékař mi říkal, že má mimčo jednu pánvičku větší do 7mm, tak jdu na 3D ultrazvuk.Nevím jaká je to katastrofa pro mimi, protože já sama to mám taky. Prý to má spousta lidí a ani o tom neví.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sestřenka to má a myslím, že se s tím už narodila...ale jistá si nejsem. Řekla bych, že to není nic tak hrozného, kamarádce se ted narodil klouček, kterému jedna ledvina nefunguje a druhá je taky špatná, zřejmě bude pracovat jen napůl :(( protože měl cysty a zvládaji to v pohodě. Držím palce;) a třeba se na 3D ultrazvuku ukáže že to vůbec nic není;))

  • Ahoj, me tolik zjistili v 19tt a meli jsme zvetsene obe. Proto jsme chodili kazdy mesic na 3D a minuly tyden jsme byli naposled a mame 1,4. Pry to neni kriticke,ale je to nad normu. ALe jsme uz 34tt a tak nam rekli, ze se to bude po porodu sledovat. myslim, ze to neni nic vazneho, neboj se. Oni te budou pravdepodobne sledovat a kdyby slo do tuheho, tak by jste jenom rodili driv,ale tohle fakt neni nic velkeho. Ja se taky bala, asi jako kazda mamina,ale neboj bude to dobry.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist