Dietka ? mmm

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 23.3.2011 16:29

Nemate nejake tipy na dietku , nechcu nic dlouheho jenom 4 kyla dolu , mam problem ten ze pricho mam totalne ploche ale vsechno mam narvane v tech bokach a mam vyzkousene ze kdyz hubnu tak hubnu ty boky a bricho ani tak ne , kamoska drzi diety ve smyslu ze ji cely den ovoce a to mi pripada blbe sice jo vitaminy ale no nevim nechcu to tk , cvicim pravidelne ale nemate nejakou radu jak hubnout nebo vlastni zkusenosti nebo tak ? ...dekuju za vse co tu napisete :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Bohužel si myslím, že dietou toho moc nedocílíš. Chce to cvičit, cvičit a cvičit. Dietama si akorát rozhodíš žaludek atd. Mám vyzkoušené cvičení pilates a fit jogu. Zkus třeba i zumbu.Výborné je plavání nebo in-line brusle a třeba kolo nebo rotoped. Teď na to je ideální počasí :o)

  • Osobně si nemůžu vynachváli plavání, chodím už nějaký ten měsíc pravidelně a bomba, člověk si pak dá relax ve vířivce takže tě to posílí i na duchu. Pilates je taky super, taková moje stálice :-) na diety se vykasli, všeho s mírou a spíše ten pohyb :)) jinak se hubne fakt těžko, když chceš shodit přes konkrétní partie :-/ hodně štěstí a hlavně s úsměvem do toho;)

  • určitě jako pohyb + zdravé jídlo jak píšou holky, ale mně pomáhá všechno si psát- opravdu - jinak vůbec nemáš přehled o otm co sníš.. existuje na to skvělá stránka - kaloricketabulky.cz ... napíšeš kolik chceš vážit a ono ti to spočítá co můžeš sníst... Já když třeba předem vím, co budu mít k obědu, tak to tam zadám a rovnou vidím, kolik toho tak asi ještě můžu sníst... jen nečekej nic rychlého.. shodíš tak 0,5kg/týden, ale zase bez jojo efektu a drastického omezování ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist