Dieta každý druhý den

Otázku položila: Anonymní uživatelka #286300 17.3.2017 16:48

Ahoj holky :) znáte některá tuto dietu ? Jestli ano jaké jsou vaše zkušenosti s ni ? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jeden den se vzdy zprasit a druhy den se drzet?
    😂😂😂 to neklapne 😉

  • Takže jeden den třeba 2000 kcal a druhej 500, jo? A nebylo by lepší denně sníst 1500? :-)

  • Rozhodně. Nepravidelný příjem je naopak to nejhorší. Tělo si pak preventivně ukládá zásoby na "horší časy" Do této diety bych určitě nešla. Zní mi to spíše jako nějaké šidítko, aby si mohli lidé alespoň říct, že drží dietu.
    Každý výživový poradce ti řekne, že je důležitý vyvážený příjem bílkovin, sacharidů a tuků. Každý den a dlouhodobě. Především vysadit sladké, smažené a jakékoliv takto nezdravé. Strava dělá hodně, to beze všeho, ale stejně důležitý je pohyb. Prostě musíš spálit víc energie než přijmeš. To je základ. Pro hubnutí je nejlepší krátké intenzivní cvičení. Klidně jen 15 minut 2krát denně. Z vlastní zkušenosti doporučuji si najít například na Youtubu cvičební videa a k tomu nějaké pomůcky třeba zde https://www.zdravi-sport.cz/cviceni/ mě stačila do začátku cvičební podložka, činky, elastická guma. Ono začít cvičit a správně jíst není těžké, jen se k tomu donutit a s tím ti žádná poradna nepomůže

  • Tak to se mi zdá jako pěkná hloupost.. takhle nezhubnete ani deko a myslím, že si tak akorát zdravotně přitížíte. To si raději vyberte jednu z těchto diet - https://www.pestryjidelnicek.cz/magazin/diety/ - ty mají alespoň šanci fungovat. :-)

  • Já už se toho hubnutí snad nikdy nezbavím - to jsem si říkala ještě před rokem, pak jsme si ale s kamarádkou sedly, daly si kávičku a popřemýšlely, co udělat, abychom už nemusely každý týden držet dietu. Na internetu jsme někde objevili, že existují lahodné koktejly Formula 1, které stojí pár korun a jsou k zakoupení na https://produkty.herbalife.cz/regulace-hmotnosti/formula-1-o Máte zkušenost?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist